Barça

Joventut i qualitat procedent del Miniestadi

Candidats a pujar. Marlon (21 anys) tindrà un lloc a la plantilla del primer equip, i jugadors com Aleñá (19), Cucurella (18), Palencia (21) i Ortolá (23) també participaran en la pretemporada

Més enllà dels fitxatges que queden per fer, la plantilla del Barça per a la propera temporada també es reforçarà amb algun integrant del Barça B. Com a mínim, un. El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ja ho ha assegurat públicament. Serà Marlon Santos (21 anys), que després de la marxa de Mathieu, que ha rescindit contracte, i la més que probable de Vermaelen, hauria de convertir-se en el quart central del conjunt de Valverde per al proper curs. El brasiler, per qui el Barça ja va anunciar que executaria l’opció per fitxar-lo, no serà, però, l’únic dels jugadors procedents del filial que participaran en la pretemporada amb el primer equip, que ha de començar aquest dimecres. També es preveu que ho facin Carles Aleñá (19 anys) i Marc Cucurella (18), tots dos acabats de renovar, així com Sergi Palencia (21), que en els propers dies també ha de renovar, i el porter Adrià Ortolá (23), que torna al Barça després d’haver jugat com cedit aquesta temporada a l’Alavés. També podrien formar part de l’expedició que participarà en la gira pels Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)