Barça

“Tothom comença de zero”

Nova temporada. Jordi Alba es mostra ambiciós i diu que malgrat que confia jugar el màxim de minuts amb Valverde, tots els jugadors parteixen des del mateix lloc. El de l’Hospitalet, a més, celebra la renovació de Messi: “És molt important per a nosaltres”

Encara està de vacances però Jordi Alba ha passat revista a l’actualitat esportiva del Barça. En una entrevista concedida a l’Academia Aspire, que va visitar juntament amb Gerard Piqué i Sergio Busquets, el lateral de l’Hospitalet creu que la nova etapa a can Barça comença per a tothom igual. “Estic molt il·lusionat amb aquest nova etapa”, va dir Alba, que espera tenir més continuïtat que en l’última temporada, en què Luis Enrique el va deixar a la banqueta més partits dels que hauria agradat al català. “Vull jugar el màxim de minuts possible amb Valverde. Amb ell tothom comença de zero, i per això estic molt il·lusionat, pel desafiament que presenta la temporada”, va afirmar el defensa de l’Hospitalet. Alba també va parlar del col·lectiu, i creu que el Barça tornarà a aspirar a tots els títols. És ambiciós i va assegurar: “Volem guanyar tots els títols possibles.”

El blaugrana no va deixar passar l’oportunitat de parlar de la notícia esportiva de l’estiu a can Barça, la continuïtat del seu gran amic Leo Messi. “La seva renovació és molt important per a nosaltres. És el millor jugador del món i de la història. Si puc seguir jugant amb ell, molt millor”, va dir Alba, a qui encara li queden alguns dies de vacances perquè és dels jugadors que tenen permís per incorporar-se divendres 14.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)