Barça

Aleix Vidal, el primer a tornar a l’activitat

Retorn anticipat. El català es va presentar per sorpresa ahir a la ciutat esportiva, tres dies abans que la resta del grup

Aleix Vidal ja té ganes que la pilota torni a rodar. Després d’una temporada complicadíssima en l’aspecte anímic, el futbolista català afronta el nou projecte Valverde amb màxima il·lusió i amb el convenciment que vol ser una peça important en els plans del tècnic basc. Almenys aquest és el seu desig i és per al que treballarà. Oblidada queda l’etapa de desamor amb Luis Enrique. Aleix Vidal mira al futur.

Idees clares i demostració de les seves intencions amb fets perfectament palpables com el del seu retorn anticipat. El lateral de Puigpelat ha estat el primer futbolista de la plantilla blaugrana a tornar a l’activitat. Tot i que Ernesto Valverde no ha citat el grup fins dimecres, dia en què tindran lloc les ja habituals proves mèdiques del primer dia de feina, el jugador ha decidit per voluntat pròpia donar per acabades les seves vacances i tornar als entrenaments tres dies abans del previst. Aleix, a qui els últims dies s’havia vist per Eivissa acabant de gaudir dels seus dies de descans, es va presentar ahir diumenge per sorpresa a la ciutat esportiva Joan Gamper per iniciar els entrenaments pel seu compte. I és que l’exjugador del Sevilla vol agafar la forma física com abans millor. Sap per experiència pròpia que la titularitat al Barça és caríssima i vol convèncer Valverde ja des del primer dia. Vidal sap la importància que tindrà la gira nord-americana en el procés per seduir el nou tècnic i creu que agafar ràpidament la forma li podria donar certa credibilitat. A més, és conscient que la proximitat de la supercopa d’Espanya contra el Real Madrid obligarà els futbolistes a una ràpida posada a punt.

Aleix Vidal va voler deixar constància als seguidors blaugrana del seu compromís amb el club i amb el nou projecte esportiu publicant el seu retorn als entrenaments al seu compte oficial d’Instagram Stories. Cansat físicament després de la primera sessió, però satisfet per la feina feta.

Aquest ha estat un estiu atípic per a Aleix, en què segurament ha tingut més dies de feina que de vacances. El català va tenir la feliç notícia de reaparèixer el 27 de maig en la final de la copa del Rei contra l’Alavés al Vicente Calderón després de mesos lesionat, però a diferència dels companys de vestidor, ell no va marxar immediatament de vacances, sinó que va estar uns dies més exercitant-se. El lateral s’ha cuidat especialment aquest estiu i està convençut de les seves possibilitats. Tot i l’interès sabut del FC Barcelona per mirar de fitxar Héctor Bellerín (Arsenal) per al lateral dret, a Aleix Vidal no l’espanta la competència i considera que l’arribada del nou entrenador suposa una magnífica oportunitat per poder demostrar al barcelonisme la seva vàlua com a jugador i tot el que no ha pogut demostrar fins ara per unes circumstàncies o unes altres.

MÀXIMA AMBICIÓ

Aleix vol agafar ràpidament el to i mirar de seduir Valverde des del primer dia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)