Barça

“Ernesto Valverde triomfarà al Barça”

Confiança en el projecte. Joseba Etxeberria elogia la figura del nou tècnic blaugrana i en destaca la personalitat i el seu tarannà

El nou projecte Valverde engega motors aquest dimecres amb la primera presa de contacte entre el nou cos tècnic i bona part de la plantilla. L’exigència per a Ernesto Valverde és màxima després dels 9 títols aconseguits en l’era Luis Enrique durant els últims tres anys, però són molts els que consideren que l’ex entrenador de l’Athletic està suficientment capacitat per liderar el projecte blaugrana. Un dels seus valedors és Joseba Etxeberria, actual tècnic del SD Amorebieta, de segona B, i una institució a Bilbao: “No tinc cap dubte que Valverde triomfarà al Barça. I a més des del primer dia. No sols pel potencial que té una plantilla com la del Barcelona, si no per l’estabilitat que transmet el mateix Ernesto. És un entrenador que sap traslladar confiança al jugador i té clara la seva idea de joc. Sap a què jugar i sap exigir als seus futbolistes. Qui no rendeixi anirà a la banqueta. La seva normalitat i tranquil·litat seran clau”, explica en una entrevista a Marca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)