Barça

Alves continua en guerra

Un any després. L’exjugador del Barça assegura en les xarxes socials que Bartomeu menteix quan diu que la seva sortida va ser per motius personals i no per problemes amb la directiva

Des que Dani Alves va deixar el Barça l’estiu passat, el creuament de declaracions entre el brasiler i els responsables del club blaugrana no ha cessat. El fins ara defensa de la Juventus s’ha queixat diverses vegades en declaracions als mitjans de comunicació del tracte rebut per la junta directiva del Barça, a qui ha fet responsable de la seva marxa per, segons ell, no valorar-lo suficientment i deixar-lo marxar. Ahir, Alves, que després de casar-se aquest cap de setmana a Formentera amb la seva parella, la model Joana Sanz, continua pendent d’on jugarà la temporada vinent –es va desvincular de la Juventus per marxar al Manchester City, però des de França assenyalen que podria fitxar pel PSG–, va respondre a través de les xarxes socials a Josep Maria Bartomeu, que va assegurar fa uns dies que l’adeu del jugador va ser per un motiu personal, i no per discrepàncies entre les dues parts. “Mentida!”, va piular Alves responent a un enllaç d’una informació d’un mitjà del Brasil que recollia les declaracions del president del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)