Barça

El nou avís d’Arsène Wenger

Mercat. El tècnic de l’Arsenal llança un avís a tots els clubs que vulguin fitxar jugadors del seu equip recordant-los que tenen contracte i que aquest s’ha de complir. En el cas del FC Barcelona afecta Bellerín, l’objectiu per al lateral

A Arsène Wenger gairebé sempre l’ha molestat que els altres equips s’interessin pels jugadors del seu club amb qui compta. Encara que després els acabi venent per una fortuna. Sigui estratègia o no per encarir possibles traspassos, l’entrenador alsacià va llançar ahir un avís a tots els clubs que vulguin algun dels seus futbolistes, en el cas del Barça, Héctor Bellerín. “Els jugadors tenen contractes i esperem que els respectin. Això és el que volem”, va assegurar Wenger des d’Austràlia, on l’Arsenal està de gira. El missatge anava sobretot pel Barça i per tots els equips que estan intentant el fitxatge d’Alexis Sánchez. Héctor Bellerín no ha viatjat amb el seu equip a aquesta gira per terres australianes i Àsia.

El jugador català segueix sent la prioritat del Barça per reforçar la posició de lateral dret, però el club s’està trobant amb moltes dificultats per estovar la posició de força de l’Arsenal, que no vol ni sentir a parlar de desprendre’s d’un jugador important i que va renovar fa poc. El preu del seu traspàs, a més, seria massa elevat per al que està disposat a pagar ara mateix el Barça. Bellerín, per contra, té ganes de tornar a Barcelona, fins i tot renunciaria a una part de la seva fitxa actual –passaria a cobrar-la en funció de variables–, però no farà res que incomodi el seu club actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)