Barça

Messi espera recuperar tots els títols amb Valverde

Rakuten. L’argentí, Neymar, Piqué i Arda van presentar a Tòquio el contracte de patrocini entre el Barça i l’empresa japonesa i demà es posaran a les ordres del nou entrenador

“Tinc moltes ganes de tornar i començar a treballar amb Valverde. No el conec personalment, ni sé com treballa, però sé la bona feina que ha fet a l’Athletic o al València. Com cada any, ara que comencem, l’objectiu és guanyar totes les competicions que disputem”. Són paraules de Leo Messi durant la presentació al Japó de l’acord de patrocini entre Rakuten i el Barça. L’argentí va ser un dels quatre futbolistes blaugrana presents en l’acte, juntament amb Piqué, Arda Turan i el seu amic Neymar. “Quan Messi marca, estic content. No hi ha competència entre nosaltres. Ens entenem al camp i som amics fora”, va dir el brasiler quan un periodista local li va preguntar sobre el gran protagonisme que té Messi en l’equip.

Un dels grans protagonistes de l’acord ha estat Piqué, que va posar en contacte el club amb el fundador de Rakuten, Hiroshi Mikitani. “Aquest acord és més que un patrocini, perquè Rakuten és com un membre de la família. Penso que totes dues parts compartim els mateixos valors i la mateixa filosofia, que és no només treballar, sinó gaudir també fent la feina”, va dir el central català. L’acord reportarà al Barça 55 milions d’euros per temporada fins al 30 de juny del 2021.

L’expedició blaugrana a Tòquio ha estat encapçalada pel vicepresident de màrqueting i comunicació del club, Manel Arroyo, que va expressar la seva satisfacció per un acord que és vigent des de l’1 de juliol passat. “Disposar de Rakuten com a patrocinador global del FC Barcelona és una satisfacció en tots els sentits i estem segurs que suposarà una col·laboració d’èxit per a ambdues entitats. L’experiència, la visió innovadora i el compromís amb el desenvolupament social de Rakuten ajudaran el club a continuar creixent i a mantenir-se com a referent mundial, tant des del punt de vista esportiu com institucional”, va dir Arroyo. Paraules semblants va dir Mikitani: “El lema del FC Barcelona més que un club encaixa amb el compromís de Rakuten de ser més que una empresa, ajudant els emprenedors, la innovació i els joves per convertir-se en líders del futur, així com contribuir en comunitats locals d’arreu del món.”

La roda de premsa de presentació de l’acord es va fer a la seu central de l’empresa a Tòquio, Rakuten Crimson House. Posteriorment, els quatre futbolistes es van traslladar al lloc on els esperaven 2.000 treballadors de Rakuten. Finalitzades les activitats a la seu de Rakuten, l’expedició blaugrana es va desplaçar fins al barri de Shibuya, on hi ha el cafè Rakuten, propietat de la companyia japonesa. Messi, Neymar, Piqué i Arda van signar davant una multitud de seguidors sobre les fotos en vinil que cobrien un dels aparadors de l’establiment. La jornada va acabar amb una festa privada a l’hotel New Otani amb uns 500 convidats VIP, principalment del món de l’esport, el negoci i l’entreteniment, com ara el creador dels dibuixos animats Oliver i Benji, Yoichi Takahashi. Després de saludar els assistents des de l’escenari, els jugadors del Barça van intercanviar samarretes amb els jugadors Lukas Podolski i Mike Havenaar, dos futbolistes que militen al Vissel Kobe, equip de la J-League que és propietat de Rakuten. Els quatre futbolistes començaran demà a entrenar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)