Barça

Luis Suárez posa la cirereta a una jornada del tot diferent

Campus Media Base. El davanter uruguaià es va fotografiar amb el centenar de nens assistents, que ahir van canviar el Montanyà per la ciutat esportiva Joan Gamper

La presència de Luis Suárez va ser la gran atracció de la jornada d’ahir al Campus Media Base, que a més, també va viure un dia del tot diferent, ja que no es va celebrar a les instal·lacions del Montanyà, com és habitual, sinó a la ciutat esportiva Joan Gamper, cosa que va fer que encara que fos per un dia, els participants se sentissin gairebé com els nanos que formen part del planter blaugrana.

El centenar de nens que participen en aquest segon torn, i que finalitza demà, van pujar a l’autocar direcció a Sant Joan Despí disposats a complir la il·lusió de saludar i fotografiar-se amb el davanter uruguaià, que va demostrar que la seva condició de crac va molt més enllà del terreny de joc.

Pacient en tot moment, Luis Suárez va acudir al camp 6 de la ciutat esportiva, poc abans de l’inici de la sessió d’entrenament de la tarda, on ja l’esperaven els seus petits seguidors, que es van poder fotografiar, un per un, amb un dels seus ídols, a qui van donar molts ànims de cara a la temporada que ha de començar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)