Barça

Segon dia de feina i primer de doble sessió

Van per feina. El Barça de Valverde continua preparant la temporada a la ciutat esportiva, i ahir ja es va entrenar al matí i a la tarda

El Barça d’Ernesto Valverde continua amb la seva preparació de la temporada que ve i ahir, l’endemà del que va ser el primer dia de feina, ja va treballar a ple ritme i va completar per primer cop una jornada amb dues sessions s’entrenament. A dos quarts de deu del matí, els blaugrana ja es van posar en marxa, i a partir de dos quarts de set de la tarda van realitzar el que va ser el tercer entrenament de la pretemporada. Segons va informar el club –només els quinze primers minuts de la sessió matinal van ser oberts als mitjans–, ja es va poder veure el nou tècnic del Barça molt actiu i donant tot tipus d’indicacions als jugadors.

Avui i demà, amb reforços, la plantilla també realitzarà dobles sessions, mentre que diumenge només s’exercitarà al matí. Dimecres que ve, l’expedició blaugrana ja marxarà de gira als Estats Units.

Avui s’incorporen sis jugadors més

L'ESPORTIU

Sergio Busquets, Denis, Iniesta, Jordi Alba, Digne i Umtiti, que van tenir compromisos amb les seves seleccions un cop acabada la temporada, s’incorporaran avui als entrenaments i elevaran fins a 25 la llista de jugadors presents a la ciutat esportiva, comptant els cinc del filial que han començat la pretemporada a les ordres d’Ernesto Valverde. Això sí, els jugadors que s’incorporen avui no realitzaran, com la resta, una doble sessió, ja que a dos quarts de deu del matí hauran de passar les revisions mèdiques. Demà, ja hi haurà les novetats dels jugadors que han estat al Japó: Messi, Neymar, Piqué i Arda Turan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)