Barça

El Guangzhou, ferm amb Paulinho

Mercat. El tancament ahir del mercat de fitxatges a la Xina no va condicionar la posició del club, que manté la negativa de traspassar el migcampista brasiler aquest estiu. Pagar l’elevada clàusula (40 milions) seria l’única opció

Les possibilitats que Paulinho vesteixi la samarreta blaugrana aquest estiu es redueixen considerablement després de reflectir-se ahir la fermesa del Guangzhou Evergrande respecte a la negativa de traspassar Paulinho aquest estiu. El tancament del mercat de fitxatges en la superlliga xinesa no va influir en la situació del migcampista brasiler, pel qual el Barça s’ha interessat. De fet, l’actual campió del país asiàtic ha refusat les ofertes que li han arribat des del club blaugrana i que serien d’uns 27 milions d’euros com a màxim. I és que no vol renunciar a una peça important dins de l’engranatge de l’equip en plena lluita per revalidar la lliga.

L’escenari, per tant, és que fitxar Paulinho implica pagar la clàusula del jugador, que s’eleva a 40 milions d’euros. Una quantitat molt elevada i que no entraria en els plans dels responsables blaugrana. L’altra opció seria ajornar l’operació fins al mercat d’hivern.

Ahir, durant la presentació de Nelson Semedo, el secretari tècnic blaugrana, Robert Fernández, va comentar, sense esmentar expressament Paulinho, que no es dona per tancada cap porta: “Quan detectem algun jugador de qualsevol lliga sabem què hem de fer. Cal parlar amb el club i el jugador. Si es pot tancar l’operació, es fa i si no, doncs no.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)