Barça

Visites il·lustres en l’últim entrenament de la setmana

Bon ambient. El Barça va tancar ahir diumenge al matí la primera setmana de treball amb la presència sobre la gespa de Bartomeu, Pep Segura, Gerard López i l’exjugador Gabi Milito

El Barça va tancar ahir al matí amb una visita especial la primera setmana de treball a les ordres d’Ernesto Valverde en aquesta pretemporada. El president, Josep Maria Bartomeu; el mànager de l’àrea de futbol, Pep Segura; Gerard López i l’exjugador Gabi Milito van estar presents a la gespa del camp Tito Vilanova per saludar els jugadors, Ernesto Valverde i el cos tècnic a la fi de l’única sessió de la jornada d’ahir.

Bartomeu i Pep Segura van escoltar de boca de Valverde i els seus ajudants les primeres impressions sobre l’equip en aquesta setmana inicial en què han treballat de valent amb tres sessions dobles i marcada pel retrobament de tots els jugadors divendres passat. Gerard Deulofeu segueix treballant al marge de l’equip per unes molèsties a la cuixa dreta. Avui, l’equip no descansa i torna als entrenaments i s’exercitarà també al matí i a la tarda.

La visita menys esperada va ser la de Gabi Milito. L’exjugador blaugrana va sorprendre els jugadors del Barça i va conversar amb tots ells, especialment amb aquells amb qui va compartir vestidor –Piqué, Busquets, Iniesta, Messi i Mascherano– durant les quatre temporades que va jugar al club.

Per la seva part, l’entrenador del Barça B va prestar una especial atenció als cinc jugadors del filial que es troben entrenant-se amb el primer equip i que també viatjaran a la gira nord-americana per intentar convèncer Valverde. El conjunt de Gerard López comença avui la pretemporada amb les pertinents proves mèdiques, per començar a preparar ja el retorn del filial blaugrana a la segona divisió.

GERARD LÓPEZ

El tècnic del filial es va interessar pels cinc joves que es troben amb Valverde

VALVERDE

L’entrenador va comunicar als dirigents les impressions dels primers dies

Busquets va ser felicitat pels companys

Sergio Busquets va complir ahir 29 anys, i tots els seus companys més els integrants del cos tècnic el van felicitar abans de començar el darrer entrenament de la setmana. Com és habitual en aquests casos, el jugador va haver de suportar les bromes dels seus companys, entre elles el típic passadís per felicitar-lo. Busquets complirà aquest any la desena temporada amb el primer equip blaugrana havent estat un jugador indiscutible al centre del camp des del moment del seu debut amb Guardiola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)