Barça

Les urgències en el mercat estan més aparcades

Calma. Amb el fitxatge de Nélson Semedo, el Barça es pot prendre amb calma l’assalt als reforços que falten

La setmana passada hi havia un cert nerviosisme en el barcelonisme perquè el club encara no havia fet cap moviment remarcable en el mercat de fitxatges estival tret de recuperar Gerard Deulofeu. Amb els grans clubs europeus molt més actius a l’hora de reforçar les plantilles, feia la sensació que el Barça s’estava quedant enrere en la lluita per millorar l’equip. Tampoc ajudava a l’optimisme l’estancament que hi havia en les operacions obertes, com les de Bellerín, Verratti i Paulinho. Amb el fitxatge i posterior presentació de Nélson Semedo, però, les urgències blaugrana en el mercat estan més aparcades i el club es pot prendre amb més calma l’assalt als fitxatges que falten.

No és cap secret que, si pot, el Barça voldria tancar les incorporacions de Verratti i Paulinho. Són dos fitxatges molt complicats per la negativa dels dos clubs d’origen a negociar però el FC Barcelona encara no renuncia a cap d’ells. Queden molts dies encara abans no es tanqui el mercat de fitxatges i les coses poden canviar. Els blaugrana compten amb la voluntat dels dos jugadors de formar part del nou projecte comandat per Ernesto Valverde i tant el PSG com el Guangzhou Evergrande en són conscients. El portal Calciomercato.it ahir informava que el Barça presentarà una proposta al PSG per tal de desbloquejar la situació. Segons el lloc web oferiran 65 milions d’euros més el traspàs de Rakitic per Verratti. Una oferta que s’aproparia o sobrepassaria els prop de 100 milions d’euros pels quals els parisencs acceptarien vendre el migcampista italià. No és cap secret que abans de renovar el nom de Rakitic va aparèixer com un dels possibles jugadors pels quals s’escoltarien ofertes pel seu alt valor de mercat. A més, al PSG tornaria a coincidir amb Unai Emery, que ja el va dirigir al Sevilla. Aquesta operació, però, sembla difícil que s’acabi duent a terme.

Pel que fa a Paulinho, el Barça es manté en espera que les pressions del jugador puguin acabar fent efecte i obligant els xinesos a negociar. De moment el Guangzhou ja ha refusat tres ofertes del Barça, de 20 milions, de 25 més dos en variables i de 27 fixos, pel brasiler. Exigeixen els 40 milions de la clàusula de rescissió, una quantitat que el Barça no pagarà. I ara, a més, no té pressa.

VERRATTI

El migcampista italià segueix sent el gran objectiu i malgrat ser difícil no està descartat

PROPOSTA

El portal italià Calciomercato diu que el Barça ofereix 65 milions i Rakitic per ell

PAULINHO

El Barça es manté ferm en la decisió de no pagar els quaranta milions de la clàusula

Ander Herrera: “No hi ha res cert del Barcelona”

El nom d’Ander Herrera és un dels que s’havia relacionat amb el FC Barcelona. És un migcampista de qualitat, amb un perfil que encaixaria perfectament en el joc blaugrana i a més és una de les debilitats d’Ernesto Valverde. Ahir el jugador, però, va frenar en sec qualsevol especulació sobre un possible adeu del Manchester United per recalar al Camp Nou. “No hi ha res cert del Barcelona perquè jo soc molt feliç al United. A més, em sento valorat i em centro en el United”, va afirmar després de jugar el primer partit amistós, contra els Galaxy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)