Barça

Masip jugarà al Valladolid

Nova etapa. L’exporter del Barça firma per un club històric amb el qual buscarà ser titular i aconseguir l’ascens a primera divisió. El seu rival a la porteria serà l’ex del Girona, Isaac Becerra

La nova destinació de Jordi Masip serà el Valladolid de la segona divisió. Després de no renovar el seu contracte amb el Barça al final d’aquesta temporada, el porter criat a la Masia marxa cap a un club històric per lluitar per la titularitat amb l’exjugador del Girona, Isaac Becerra. El Valladolid s’està reforçant bé en aquest mercat i l’objectiu serà el retorn a primera. Masip tan sols va jugar quatre partits amb el primer equip –els dos últims van ser els de l’eliminatòria copera contra el Villanovense del 2015–. Tot i la seva presència quasi testimonial al Barça, la seva actitud al vestidor va ser immillorable i va deixar un gran record entre els seus companys i treballadors del club.

La dura competència a la porteria amb Ter Stegen i Cillesen li ha tancat la porta per créixer dins el club blaugrana, i finalment ha apostat per tornar a la segona divisió, on ja va jugar amb el Barça B durant les quatre temporades en què el filial va estar a la categoria de plata. Amb 28 anys, Masip agafa un dels últims trens per lluitar per un lloc a l’elit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)