Barça

Piqué, atracció de la festa

Gira 2017. El central va assistir a la recepció que es va fer al Barça a Nova York. Va poder saludar el director de cinema Spike Lee i els jugadors de l’NBA Serge Ibaka i Tyson Chandler

El Barça juga avui, contra el Juventus, el primer dels tres partits que disputarà en aquesta gira. L’estada als Estats Units va començar, pel que fa a la junta directiva i el bon grapat d’actes que tenen previstos per continuar venent la marca Barça, amb una festa de benvinguda que es va fer en un espai propietat de l’exjugador de beisbol Derek Jeter, que després de jugar tota la vida en els Yankees, ara té un mitjà de comunicació, Player’s Tribune, una idea que Gerard Piqué vol posar en pràctica amb el temps.

Precisament Piqué, amb permís de Valverde, va ser el gran protagonista de la festa, en la qual van ser presents el president Josep Maria Bartomeu i la resta de directius desplaçats a Nova York. Piqué es va divertir llançant a cistella (és sabut que li encanta el bàsquet i especialment l’NBA) i es va fer fotografies amb els jugadors Serge Ibaka i Tyson Chandler, que també eren presents a la festa. També va poder saludar el director i actor de cinema Spike Lee, autor de pel·lícules com ara L’última nit (25th hour) i Malcolm X.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)