Barça

Hora de tornar a moure fitxa

Mercat. Jürgen Klopp va deixar entreveure ahir certa resignació a la possible sortida de Coutinho i el tècnic del Dortmund, Peter Bosz, assegura que avui hi haurà “una decisió” respecte a Dembélé

Els possibles fitxatges de Philippe Coutinho i Ousmane Dembélé pel Barça poden començar a desencallar-se molt aviat. Després que divendres el Liverpool informés amb un comunicat que el brasiler no marxaria i que el jugador demanés poc després el transfer request, ahir el seu tècnic, Jürgen Klopp, va començar a deixar entreveure certa resignació sobre la possibilitat de perdre’l. “Com a entrenador, tinc uns caps que decideixen si venen o no un jugador i jo he d’acceptar-ho. Jo no prenc la decisió; has de preguntar als propietaris”, va assegurar l’alemany, després de l’empat dels reds al camp del Watford (3-3). Pel que fa a l’altre gran objectiu blaugrana, Ousmane Dembélé, que dijous no es va presentar a l’entrenament, el tècnic del Dortmund, Peter Bosz, en declaracions a Sky Sports Deutschland va explicar que ahir a la nit hi havia prevista una reunió amb el jugador, que també s’havia arribat a negar a parlar amb el club, i que avui “es coneixerà ja una decisió” respecte de quin pot ser el futur del jove davanter francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)