Barça

Cristiano, sense perdó

Sanció ratificada. El comitè d’apel·lació va desestimar ahir el recurs presentat pel Madrid i no rebaixa el càstig de cinc partits al portuguès. Ronaldo parla obertament de “persecució”

La pressió mediàtica que el Real Madrid i la premsa de la capital de l’Estat han exercit aquests últims dies per intentar forçar una rebaixa de la sanció a Cristiano Ronaldo no ha sorgit efecte. El comitè d’apel·lació de la RFEF va desestimar ahir hores abans del clàssic al Bernabéu el recurs presentat pel club blanc i va ratificar el càstig de cinc partits al portuguès que el jutge únic li havia interposat per la seva expulsió de diumenge al Camp Nou i per la posterior empenta al col·legiat De Burgos Bengoetxea. “Les imatges són inqüestionables i condueixen a l’aplicació forçosa del precepte sancionador de l’article 96. [...] el respecte absolut a la figura de l’àrbitre mai es pot oblidar i l’acció no admet justificació ni per un excés de pulsacions ni per una reacció instintiva”, explicava apel·lació en el seu escrit.

Ronaldo explota

La reacció de Cristiano Ronaldo no es va fer esperar i, després de conèixer la decisió del comitè va deixar palès el seu malestar en el seu compte oficial d’Instagram, on fins i tot va arribar a parlar de “persecució”. “Impossible estar immune davant aquesta situació, 5 partits! Em sembla exagerat i ridícul. Això té un nom i és persecució! Gràcies als meus companys i als aficionats per tot el suport”, va escriure el portuguès a les xarxes socials adjuntant una fotografia del moment de l’expulsió.

Qui no serà sancionat és Zinedine Zidane, després que el comitè tècnic d’àrbitres hagi decidit finalment no denunciar les seves dures declaracions de dimarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)