Barça

“No tenia intenció d’assenyalar Piqué”

Pep Segura. Dona per tancada la polèmica arran de les seves declaracions en el duel d’anada

Pep Segura va donar per tancada la polèmica sorgida arran de les declaracions que va fer diumenge passat després del duel d’anada de la supercopa al Camp Nou en què va qualificar de “determinant” l’autogol de Gerard Piqué en la derrota per 1-3. “La meva intenció no era criticar ni assenyalar Piqué, potser vaig emprar paraules que porten a l’equívoc. El tema està tancat”, va declarar ahir a Esport3 abans del duel de tornada jugat al Bernabéu.

Després que dimarts, en roda de premsa, Sergio Busquets expressés que les paraules de Segura no havien estat afortunades, ahir el mànager general de l’àrea de futbol del Barça va explicar que l’afer “s’ha arreglat internament” després de parlar-ho. “La relació ambla plantilla no ha empitjorat. Hi ha hagut una controvèrsia i és trist que passin aquestes coses”, hi va afegir.

A Segura també se li va preguntar sobre els dos jugadors que lideren les preferències en relació amb els fitxatges blaugrana: Coutinho i Dembele. “Ja se sap que en les negociacions sempre hi ha detalls que s’han de polir per acabar de tancar-les”, va comentar sense voler donar més detalls de les operacions.

En relació amb Sergi Roberto, que ha despertat l’interès d’altres clubs, va mostrar-se tranquil respecte a la vinculació del reusenc al projecte blaugrana amb un paper destacat: “Hem parlat amb ell i li hem expressat que és un projecte de present i de futur. Està tranquil i il·lusionat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)