Barça

Paulinho, arribar i moldre

Primera sessió. El brasiler va exercitar-se ja ahir per primer cop a les ordres de Valverde i va conèixer els seus nous companys. Si el basc ho creu oportú podria entrar en la llista contra el Betis

Mentre el FC Barcelona continua treballant en la possibilitat d’incorporar Coutinho i Dembélé, qui ja està absolutament immers en dinàmica blaugrana és el brasiler José Paulo Bezerra, Paulinho. L’exjugador del Guangzhou Evergrande, el tercer fitxatge del club en aquest mercat d’estiu, va entrenar-se ahir al matí per primera vegada a les ordres d’Ernesto Valverde. Paulinho, que va ser presentat de forma oficial tot just dijous, va exercitar-se amb el grup a la ciutat esportiva Joan Gamper i qui sap si podria tenir alguns minuts ja demà mateix al Camp Nou contra el Betis en el debut de lliga. El brasiler va conèixer ahir els qui seran els seus companys aquesta temporada, va tenir el primer contacte directe amb Valverde i va participar lògicament també del solemne minut de silenci que l’equip va fer abans de la sessió en memòria de la víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils.

A Paulinho se’l va veure en un estat de forma òptim i perquè a la lliga xinesa feia mesos que estava en ple ritme competitiu. Sense anar gaire lluny, fa tot just una setmana va disputar el seu darrer partit amb el Guangzhou Evergrande, contra el Liaoning Kaixin, i fins i tot va marcar un dels tres gols del seu equip (0-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)