Barça

Cop islamista a Barcelona

El club s’uneix en el dol i la solidaritat

Atemptats de Barcelona i Cambrils. A banda de portar un braçal negre, els blaugrana lluiran “Barcelona” en lloc del seu nom en el partit de demà contra el Betis

“Des del nostre club lamenten profundament l’atemptat d’ahir a Barcelona. Des d’aquí mostrem tota la nostra solidaritat. El nostre cor està amb les víctimes i les seves famílies en aquests moments tan durs. Estem aquí per ajudar en tot el que convingui.”

Són paraules d’Ernesto Valverde difoses ahir pel Barça mitjançant un vídeo i que transmeten el sentiment del club envers l’atemptat terrorista que dijous va sacsejar Barcelona i també Cambrils. Ja des de les primeres informacions sobre l’atac al centre de la capital catalana, el club blaugrana ja va reaccionar a l’hora de traslladar mitjançant les xarxes socials i amb un comunicat oficial el condol i solidaritat amb les víctimes, com també la condemna més enèrgica a l’acte terrorista. Ahir, les mostres de suport als afectats van continuar deixant diverses imatges. La més institucional va ser la presència del president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, acompanyat dels directius Pau Vilanova i Maria Teixidó, al multitudinari minut de silenci convocat al migdia a la plaça de Catalunya de Barcelona i que va reunir els principals càrrecs institucionals del país i de l’Estat. Una imatge d’unitat en el dolor que també es va poder observar a les instal·lacions del club blaugrana. Totes les seccions professionals van realitzar abans dels seus entrenaments d’ahir un minut de silenci, que en el cas de l’handbol va avançar-se a l’amistós que va disputar el mateix dijous al vespre a Bucarest. El mateix va fer el personal que treballa a les oficines del club i a la Masia. Tot plegat, amb les banderes que guarneixen les instal·lacions del Camp Nou onejant a mig pal en senyal de dol.

El club també ha informat que durant aquest cap de setmana els jugadors de tots els equips de l’entitat portaran un braçal negre en els partits programats, com ara el Barça-Betis de diumenge, a l’estadi, i que suposa l’estrena dels d’Ernesto Valverde en la lliga. En aquest duel, els jugadors del primer equip blaugrana també lluiran “Barcelona” en lloc del seu nom a la samarreta com a homenatge a les víctimes dels atemptats. Un reconeixement que el Barça va anunciar ahir a la tarda i que es podrà realitzat gràcies a una petició expressa del club, que ha rebut el vistiplau excepcional de la Federació Espanyola de Futbol per fer-ho. De manera paral·lela, els jugadors també lluiran el lema #TotsSomBarcelona a la part de davant de la samarreta, amb l’autorització extraordinària de La Liga. A més, abans del xiulet inicial es farà un minut de silenci en record de totes les víctimes.

SENYALS DE DOL

Els equips, així com els empleats del club, també van guardar un minut de silenci

MINUT DE SILENCI

Bartomeu va encapçalar la delegació del club present a la plaça Catalunya

MISSATGE EN VÍDEO

“El nostre cor està amb les víctimes i les seves famílies”, va expressar Ernesto Valverde
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)