Barça

El Liverpool torna a donar carbasses al Barça

Mercat. Segons el Daily Mail, el club blaugrana hauria presentat una astronòmica oferta de 125 milions d’euros per obtenir els serveis del crac brasiler i els ‘reds’ l’haurien refusada

Amb la data límit de l’1 de setembre amenaçant de manera imminent, al Barça se li esgota el temps per acabar de confeccionar la seva plantilla i mirar d’incorporar algun fitxatge il·lusionant pel nou projecte de Valverde. Calen reforços. Ho va dir obertament el mateix Sergio Busquets en la seva última compareixença, i la intenció del club és clarament la de fitxar abans del tancament del mercat. El mànager general de l’àrea de futbol, Pep Segura, va mostrar dimecres, després de perdre la supercopa d’Espanya al Bernabéu, el seu optimisme envers la possibilitat de l’arribada de dos noms com ara Coutinho i Dembélé, però la realitat és que el Barça s’haurà de rascar molt la butxaca. Res de nou. A Liverpool i Dortmund esperen amb el braços oberts. La marxa de Neymar i les urgències del Barça juguen a favor dels venedors. El que sembla també clar és que el doble serial Coutinho-Dembélé tindrà encara nous capítols. De moment, ahir la secretaria tècnica del Barça es va endur una nova bufetada del club anglès. Sempre segons una informació publicada al Daily Mirror, el Barça hauria ofert ni més ni menys que 125 milions d’euros per obtenir els serveis del futbolista, però els reds haurien refusat l’oferta.

Countinho, que lògicament voldria tenir resolt el futur el més aviat possible, no disputarà tampoc avui la segona jornada de la lliga anglesa. El brasiler, que no va participar contra el Watford en el debut a la Premier (3-3) ni tampoc en la prèvia de la Champions al camp del Hoffenheim (1-2) per uns suposats problemes a l’esquena, tornarà a ser baixa avui a Anfield contra el Crystal Palace (16 h).

L’OFERTA

125
milions
hauria estat l’última oferta del Barça per mirar de fitxar Coutinho.

ZERO MINUTS

El Liverpool torna a jugar avui (16 h) contra el Crystal Palace i altre cop sense el brasiler

Gonzalo Castro i Sokratis, molt crítics amb Dembélé

Ousmane Dembélé, un altre que somia vestir de blaugrana, és conscient que el fet de no entrenar més amb el Dortmund i declarar-se en rebel·lia no és una actitud compartida dins el vestidor. De fet, ja han sortit a la llum les primeres veus crítiques: “No té dret a fer el que ha fet. Quan va escollir no entrenar més va prendre la decisió equivocada”, assegurava Sokratis. “Ens ocuparem d’això de manera interna, però cal dir alt i clar que el seu comportament és perjudicial per a l’equip”, deia Gonzalo Castro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)