Barça

Mor Joan Trayter als 91 anys

Defunció. Trayter va ser president de la comissió econòmica i estatutària del FC Barcelona i responsable de la junta gestora el 2003

Dol entre la família barcelonista per la defunció de Joan Trayter als 91 anys. Trayter, nascut l’any 1926 a Figueres, va ser president de la comissió econòmica i estatutària del FC Barcelona. A més, també va ser el màxim responsable de la junta gestora encarregada de presidir el club durant uns mesos l’any 2003, concretament del 6 de març al 15 de juny, coincidint amb l’etapa de transició entre la sortida de la junta directiva presidida per Enric Reyna fins a la posterior elecció de Joan Laporta com a president aquell estiu del 2003. Trayter, encarregat de gestionar el club fins a la culminació d’aquelles eleccions, era doctor en economia i matemàtiques. El seu fill, el doctor Joan Manuel Trayter, també és una persona altament vinculada amb el club i des del 2014 exerceix el càrrec de síndic del soci.

Una de les últimes aparicions públiques de Trayter va ser precisament en l’enterrament de l’expresident Agustí Montal el mes de març passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)