Barça

El Dortmund continua ferm

Setmana decisiva. El club alemany no canvia el seu discurs sobre la possible venda de Dembélé i la pilota és a la teulada del Barça. El jugador continua apartat per haver fet pública la seva voluntat de fitxar pel club blaugrana

A Alemanya continuen ferms amb les pretensions econòmiques per Dembélé. Hans-Joachim Watzke, director general del Borussia de Dortmund, va explicar: “[El Barça] ja té clar el que volem. Ara només fa falta que diguin si el volen o no. És molt senzill, si el volen que ho diguin i si no que el deixin estar.” El mateix discurs que va utilitzar Michael Zorc, director esportiu del club alemany, dissabte passat.

“Dembélé és la primera opció del Barça. No tenen ni pla B ni C perquè saben que és molt bo”, va comentar el director general del Dortmund. El jove jugador francès continua apartat de l’equip pel fet de negar-se a entrenar: “Això no ho hauria fet per cap altre equip del món. El Barça és molt especial per a ell.” Tot i la força de Dembélé, el club alemany no rebaixa el preu de sortida del jugador. “No ens mourem del que hem demanat. No podem acceptar 30 milions menys. Ara mateix, les probabilitats que marxi són menors del 50%”, va sentenciar el directiu alemany.

Robert Fernández va parlar després del partit contra el Betis sobre les possibles incorporacions de Dembélé i Seri, i va dir que continuen “negociant”. “Estem intentant tancar els fitxatges, fa temps que hi treballem. No és fàcil perquè volem portar jugadors de nivell i això comporta negociacions difícils. Espero que aviat arribin jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)