Barça

Iniesta s’afegeix al grup

Entrenament. El manxec, que s’ha perdut per lesió els dos últims partits, ja va treballar ahir a la gespa amb els companys i s’espera que estigui disponible dissabte contra l’Alavés

La presència a la gespa d’Andrés Iniesta en l’entrenament d’ahir al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper va reflectir que la recuperació del manxec va pel bon camí i tot indica que estarà disponible per al duel contra l’Alavés de dissabte que ve (18.15 h). Després de perdre’s dimecres passat el partit de tornada de la supercopa al Santiago Bernabéu i el debut en la lliga contra el Betis de diumenge per unes molèsties musculars a la cama dreta, l’evolució del manxec és positiva i ja es va afegir a la preparació dels companys amb una sessió de treball suau, com és habitual l’endemà d’un partit.

La victòria signada contra el Betis (2-0) va propiciar que l’entrenament es caracteritzés per un ambient distés. D’aquesta manera, els jugadors van aprofitar per felicitar Aleix Vidal, que ahir va fer 28 anys. Al grup de treball s’hi va afegir Jokin Ezkieta, del filial.

La plantilla del primer equip blaugrana no es tornarà a exercitar fins demà al matí, ja que Ernesto Valverde va donar el dia d’avui de descans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)