Barça

10 dies límit

El dia 1 de setembre es tanca el mercat en la lliga espanyola i el Barça continua treballant a contrarellotge en les operacions que té obertes. El fitxatge de Seri, que avui juga contra el Nàpols a l’Allianz Riviera, és el més avançat

Al Barça se li esgota el temps. L’1 de setembre està al caure i la preocupació d’Ernesto Valverde creix a mesura que avancen els dies. El tècnic basc fa setmanes que voldria tenir la plantilla totalment tancada, però l’equip ja ha perdut un títol i encara hi ha moltes carpetes per resoldre. El debut en la lliga amb victòria contra el Betis ha servit per aportar certa tranquil·litat en l’entorn, però que continuen faltant reforços és una evidència. Les arribades de Deulofeu i Semedo, que ja han debutat en partit oficial, i deixant bones sensacions, i Paulinho, que divendres ja podria viatjar a Vitòria amb l’equip, han servit per cobrir posicions en què l’equip anava necessitat, però l’afició barcelonista encara espera el fitxatge d’un crac que retorni la il·lusió després de la marxa de Neymar. Els serials de Coutinho i Dembélé estan posant a prova la paciència dels aficionats i qui cotitza totalment a l’alça és Jean Michael Seri. Tant és així, que el seu fitxatge sembla del tot imminent. Dels quatre noms que més han sonat en aquest mercat d’estiu [Di María ha tornat a sortir a escena en les últimes hores quan semblava una opció morta], el futbolista ivorià del Niça és qui té més números ara mateix d’acabar vestint la samarreta blaugrana. No l’únic.

Seri, que dissabte va ser titular en el partit de la Ligue 1 contra el Guingamp, tornarà a ser titular avui en la tornada del partit de Champions contra el Nàpols, en què els francesos necessiten remuntar el 2-0 de San Paolo. Ho va confirmar ahir el seu tècnic, Lucien Favre. Podria ser el seu comiat amb el Niça. Seri hauria demanat al club francès poder acomiadar-se del seu públic a l’Allianz Riviera abans de fitxar pel Barça. Ahir L’Équipe publicava que la clàusula de rescissió del futbolista, fixada en 40 milions d’euros, va caducar el 15 de juliol, però el club francès ho va desmentir a la COPE durant el dia d’ahir. Segons Radio Montecarlo, Seri podria ser blaugrana abans de divendres, però el cas és que l’agent del futbolista va ser ahir a Barcelona. El traspàs sembla imminent, i el fet que Seri segueixi el FC Barcelona a Instagram des de fa poc només fa que reforçar aquesta tesi.

On també parlen ja de terminis és a Alemanya. L’última informació publicada a Bild assenyala el cap de setmana que ve com a data límit. El Dortmund continua enrocat en les seves pretensions, però el Barça esgotarà totes les possibilitats per intentar rebaixar els 130 milions d’euros que exigeix el club alemany per traspassar el futbolista francès. El pla B a Dembélé és l’argentí Ángel Di María, que ha tornat a sonar en les últimes hores. Les males relacions amb el PSG arran del cas Ney, però, juguen, a priori, en contra d’aquest operació.

L’opció número u continua sent Coutinho. El Liverpool, que igual que el Niça es juga aquesta setmana una plaça per ser en la pròxima edició de la Champions, també es manté fort en les negociacions, i el Barça haurà de seguir suant tinta. El brasiler, que somia la possibilitat de jugar al costat de Messi i Suárez, cada dia està més angoixat, però el Barça ha fet saber al seu entorn que l’aposta per ell continua sent ferma. Ja ho veurem.

SERI, A PUNT

L’agent de Seri va ser ahir a Barcelona i avui el jugador es podria acomiadar de l’Allianz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)