Barça

El Barça demanda Neymar davant la FIFA i la FFF...

Guerra Neymar-Club. Bartomeu i la seva junta li reclamen la prima de renovació per incompliment de contracte, 8,5 milions d’euros per danys i perjudicis i un 10% addicional en concepte de mora

El divorci Neymar-Barça continua oferint nous capítols. Joc d’atac-defensa. Després que el FC Barcelona presentés el dia 11 d’agost una demanda laboral contra el futbolista davant el jutjat social de Barcelona, i després també que el crac brasiler carregués públicament contra el president, Josep Maria Bartomeu, i la seva junta directiva a la conclusió del partit contra el Tolosa, ara el Barça ha tornat a moure fitxa.

Diumenge, Neymar va arribar a dir que estava molt trist pel tracte rebut pels màxims responsables del club blaugrana i va assegurar que l’actual directiva “no són gent que mereixi estar dirigint el Barça”. “El club mereix molt més. Vaig passar quatre anys bonics al Barça i me’n vaig anar feliç, però no amb ells”, va dir a la zona mixta del Parc dels Prínceps. La reacció del Barça no s’ha fet esperar, i ahir el club va emetre un comunicat informant que ha enviat la demanda laboral a la Federació Espanyola de Futbol per tal que aquest organisme la traslladi a la Federació Francesa de Futbol i també a la FIFA.

En aquesta demanda, el Barça reclama al jugador la quantitat ja liquidada corresponent a la prima de renovació per incompliment de contracte. I també reclama 8,5 milions d’euros en concepte de danys i perjudicis i un 10% addicional en concepte de mora. El club sol·licita que el PSG assumeixi subsidiàriament el pagament d’aquestes quantitats en cas que el jugador no se’n pugui fer càrrec.

El Barça afirma que ha impulsat totes aquestes accions únicament en defensa dels seus interessos i que aquesta defensa “s’exercirà seguint els procediments establerts davant els organismes competents sense entrar en cap cas en disputes dialèctiques amb el jugador”.

Rèplica de Ney i el PSG

L’entorn de Neymar va emetre un comunicat com a resposta i en ell va mostrar la seva absoluta sorpresa envers la denúncia del club blaugrana. A més, avisa que emprendrà accions legals pel tema de la famosa prima de 26 milions d’euros. El PSG també va mostrar el seu enuig en un altre comunicat paral·lel.

PROU XOUS VERBALS

El club avisa que no entrarà en “disputes dialèctiques” amb el brasiler
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)