Barça

i el vestidor va a la seva

Coincidint amb el dia en què el club va decidir emetre el comunicat per anunciar la demanda a Neymar per incompliment de contracte i informar de les quantitats econòmiques que se li reclamen després de la seva marxa del Barça, la plantilla va optar per fer mofa en les xarxes socials. Aprofitant que Unai Emery havia concedit dia lliure a la plantilla del PSG, Neymar va fer ahir un viatge llampec a Barcelona i ho va aprofitar per retrobar-se amb els que fa només unes setmanes eren companys al vestidor blaugrana. Ernesto Valverde també havia donat festa a la plantilla i la trobada es va consumar a casa de Messi. De fet, va ser el mateix argentí qui va penjar una fotografia al seu compte d’Instagram en què apareixia de nou el trident al complet. Messi va penjar una imatge al costat de Neymar i Suárez acompanyada d’un text que deia “ha tornat” i mencionava Piqué. La fotografia va rebre l’aprovació de bona part de la plantilla i fins i tot Verratti va fer un comentari amb unes emoticones amb unes cares rient.

Aquesta no va ser l’única imatge que va revolucionar les xarxes socials. Neymar va penjar via Twitter una foto amb Piqué i es va repetir el ja mític “es queda” de dies enrere. Dani Alves també va ser present en una trobada en què també hi eren Ivan Rakitic i Douglas.

Les fotografies, per una simple qüestió de coincidència temporal amb el comunicat emès, no deuen haver agradat gens ni mica a la cúpula interna del club. Fets com aquests no fan més que evidenciar que les relacions directiva-vestidor no són les millors o almenys sí que conviden a pensar que van per camins diferents. Altres potser ho veuen com una simple broma de mal gust derivada del famós “es queda” de Piqué. Les interpretacions poden ser diverses. En tot cas, qui en surt perdent és el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)