Barça

Nova oferta per desencallar el fitxatge de Dembélé

Mercat. El club blaugrana hauria augmentat la xifra fins a 130 milions, segons Sky Deutschland. Pel que fa a Coutinho, el Liverpool segueix enrocat

Les negociacions perquè Ousmane Dembélé vesteixi la samarreta blaugrana es troben en un moment àlgid. De fet, segons informava ahir Sky Deutschland, l’última oferta blaugrana per aconseguir l’extrem francès del Borussia Dortmund hauria augmentat fins als 130 milions d’euros, amb els variables inclosos, s’entén. Una quantitat que suposa un increment considerable –entre 30 i 40 milions– respecte a la primera proposta presentada pel club blaugrana. Per contra, no arriba als 150 que el Dortmund vol rebre pel traspàs.

Fins ara, el conjunt alemany ha volgut demostrar fermesa en relació amb les seves demandes econòmiques per Dembélé. Dissabte passat, el seu secretari tècnic, Michael Zorc, va manifestar, també a Sky, que si no es compleix el jugador es quedarà a Dortmund i que no mantindrà la predisposició a negociar fins a l’últim dia. En aquest sentit, segons va publicar dilluns el diari Bild, el club teutó hauria posat com a data límit per tancar el possible traspàs diumenge.

Per contra, el missatge del Dortmund topa amb la pressió que ha exercit Dembélé per propiciar el seu fitxatge pel Barça. De fet, l’extrem de 20 anys està apartat de l’equip des que no es va presentar a un entrenament com a mesura de rebel·lia. Precisament, la clara posició que ha pres el jugador no ha agradat bona part dels seus companys, cosa que complicaria una reincorporació a la disciplina del Dortmund.

Coutinho s’allunya

Pel que fa a Philippe Coutinho, les possibilitats d’aconseguir portar-lo al Barça s’allunyen a mesura que la finestra de fitxatges va descomptant dies i el Liverpool segueix enrocat. De fet, el diari local LiverpoolEcho afirmava que la secretaria tècnica blaugrana hauria desistit a l’hora de convèncer el reds que deixin sortir el migcampista brasiler. De fet, ni la petició transfer request per part de Coutinho ha aconseguit desencallar la situació. El jugador segueix sense jugar cap partit oficial durant l’estrena del curs per unes molèsties a l’esquena.

Segons va informar ahir Catalunya Radio, dilluns es va fer arribar una nova oferta al Liverpool, que va ser novament refusada. El conjunt anglès rep avui a Anfield el Hoffenheim, coincidint amb el partit de tornada de la prèvia de la Champions League, però novament sense la presència de Coutinho. Tot indica que el Liverpool es classificarà –té un 1-2 favorable del duel d’anada– i que estarà demà en el sorteig de la fase de grups de la Champions. Els representants del Barça podrien aprofitar l’avinentesa per trobar-se amb els seus homòlegs del Liverpool i fer un últim esforç per convèncer-los.

NEGOCIACIÓ

El Barça hauria augmentat l’oferta per l’extrem entre 30 i 40 milions

ESTRATÈGIA

El Dortmund vol arribar als 150 milions, però té la pressió del jugador per marxar

Yerri Mina, de cara al gener

Jair Mina, oncle i representat de Yerri Mina, va manifestar ahir que hi ha un preacord perquè el defensa colombià arribi al Barça en el proper mercat d’hivern, tot i que va ser prudent a l’hora de donar per fet el fitxatge. “Quan ens assentem amb el Barça i el Palmeiras [actual club de Yerri Mina] es donarà. Hi ha un preacord. Ell vol estar en un gran d’Europa, però encara no tenim coneixement de l’interès”, va declarar a la COPE. També va dir que hi ha més clubs interessats i va suggerir que “seria bo per al jugador que es concreti l’interès del Barça perquè hi ha incertesa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)