Barça

Seri queda descartat en l’últim moment per “raons tècniques”

Mercat. L’inesperat canvi de plans respecte a la contractació del migcampista del Niça augmenta el desconcert sobre la planificació esportiva

Tots els senyals indicaven que Jean Michael Seri seria el proper reforç a arribar al Barça aquest estiu. De fet, s’esperava que l’anunci oficial del fitxatge ja es pogués fer ahir, una vegada el Barça i el Niça –club d’origen del migcampista ivorià– acabessin d’acordar les condicions del traspàs. L’escenari previst, per contra, va rebre un gir inesperat, que amplia la sensació de desconcert que transmet la secretaria tècnica blaugrana a l’hora de planificar la composició de l’equip de cara al curs que ve. En el darrer moment, i quan l’acord amb el jugador ja estava del tot resolt –el contracte havia de ser per a les properes quatre temporades– des del club blaugrana es va decidir fer marxa enrere al·ludint a “raons tècniques”, però sense donar més detalls. Una decisió que es pren quan tot just queden vuit dies perquè es tanqui la finestra de fitxatges d’estiu.

El canvi de plans respecte a Seri va transcendir ahir de matinada i la sorpresa es va fer evident en les xarxes socials. Poques hores abans, el migcampista ivorià havia disputat el Niça-Nàpols, corresponent a la tornada de l’eliminatòria prèvia de la Champions i que es va resoldre amb un 0-2 favorable al conjunt italià. Un resultat que va confirmar l’eliminació del Niça del màxim torneig continental (jugarà l’Europa League). La cita s’havia presentat com el comiat de Seri del públic de l’Allianz Riviera, casa seva des del 2015. Al final del duel, el tècnic de l’equip francès, Lucien Favre, ja es mostrava entre amoïnat i resignat en relació amb la prevista sortida de Seri. “Per construir hem de reemplaçar el material que hi ha i no ho hem fet; serà difícil trobar jugadors en deu dies”, va comentar.

Per la seva banda, el migcampista ivorià, que va disputar els noranta minuts, es va mostrar més prudent en les seves declaracions, possiblement ensumant-se que es coïa la marxa enrere per part dels responsables esportius blaugrana. De fet, va negar que el partit contra el Nàpols fos ser el seu últim amb la samarreta del Niça, tot i que ho tenia tot lligat amb el Barça després que el seu representant estigués dilluns passat a Barcelona per parlar de les condicions del contracte. Pel que fa al cost previst del traspàs, la xifra més repetida era de 40 milions d’euros.

El fet que Seri hagi signat una actuació discreta en els dos duels contra el Nàpols corresponents a l’eliminatòria prèvia de la Champions ha propiciat que s’especuli sobre la incidència que ha pogut tenir aquest fet en el sobtat canvi d’opinió dels responsables blaugrana.

SORPRESA

La marxa enrere va transcendir ben entrada la nit i la sorpresa va ser general
L’acord amb el jugador estava tancat i el Niça era propici a negociar amb el Barça
La decisió arriba quan només queden vuit dies perquè es tanqui el mercat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)