Barça

La plantilla es reuneix per dinar

Retorn a la feina. El Barça va començar a preparar el duel de dissabte a Vitòria i, després de la sessió, els jugadors i el cos tècnic van dinar plegats

Després que alguns jugadors del Barça es reunissin dimarts amb Neymar Júnior i Dani Alves per celebrar l’aniversari del fill del davanter del PSG, i de tornar ahir als entrenaments per començar a preparar el partit de dissabte a Mendizorrotza contra l’Alavés, la plantilla blaugrana es va tornar a reunir ahir, al restaurant Les Marines de Gavà, per dinar plegada. També es va parlar dels objectius de la temporada. Es tracta d’una trobada que acostuma a ser habitual en cada inici de curs.

A més de la totalitat dels jugadors, entre els quals hi havia els nous reforços, Semedo, Paulinho i Deulofeu, a qui l’equip va donar la benvinguda, també hi havia el cos tècnic, amb Ernesto Valverde i el segon entrenador, Jon Aspiazu, al capdavant. També hi van assistir els auxiliars, els metges, els fisioterapeutes, els encarregats de material i els responsables de premsa. La trobada, que va aixecar expectació entre els curiosos, també va servir per acomiadar els jugadors que en els propers dies podrien marxar del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)