Barça

El Milan es fixa en Rafinha

Mercat. El brasiler, que continua lesionat, vol tenir minuts i no es pot descartar la seva sortida. El conjunt llombard ja el té entre els seus possibles objectius si marxa Niang

Rafinha no és un dels jugadors que apareixen en la llista de les sortides obligades, però el seu futur la pròxims temporada al Barça continua sense estar assegurat. El brasiler, que encara s’està recuperant de la greu lesió que es va fer el curs passat a Granada i de la qual ja es compleixen més de quatre mesos i mig, vol tenir minuts aquest curs, ja que aspira a disputar el mundial amb la seva selecció, i el Milan podria ser un destí.

Segons va informar Sky Sport Italia, la possible marxa de M’Baye Niang a l’Spartak de Moscou faria que Rafinha passés a ser un dels objectius del conjunt llombard. L’entrenador rossonero, Vincenzo Montella, ja hauria donat el vistiplau a la seva possible incorporació. En tot cas, serà Rafinha qui haurà d’expressar la seva voluntat de marxar del club blaugrana, que també hauria de rebre, però, una oferta interessant del Milan, ja que a priori, no es planteja la seva marxa aquest estiu.

De fet, difícilment el deixaria escapar per una proposta que no s’acostés als 30 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)