Barça

La nova ofensiva per Coutinho arribaria als 150 milions

Mercat. El Barça persisteix a l’hora d’aconseguir el traspàs del migcampista brasiler i ha desplaçat diversos representants a Anglaterra per mirar de desencallar la situació

El Barça persisteix en un dels seus principals objectius d’aquest mercat de fitxatges: Philippe Coutinho. Diverses fonts coincidien ahir a destacar que representants del club blaugrana s’han desplaçat a Liverpool per mirar de desbloquejar les negociacions amb el club red, que fins ara s’ha mostrat inflexible a l’hora de deixar sortir el migcampista brasiler. En aquest escenari, l’última oferta del club blaugrana per aconseguir el traspàs s’enfilaria, segons informa el Daily Mail, fins als 138 milions de lliures, que equivalen a 150 milions d’euros. El rotatiu britànic afegeix que aquesta xifra es dividiria en 110 milions d’euros fixos i 40 lligats a variables relacionades amb els partits que acumulés el jugador en la Champions. Pel que fa a The Sun, el rotatiu coincidia a l’hora de quantificar en uns 150 milions d’euros la nova proposta econòmica, però amb certa variació en els fixos i els variables.

Aquesta seria la quarta oferta del Barça per aconseguir que Coutinho vestís de blaugrana i suposa un increment destacat respecte a l’anterior, que s’havia xifrat en 114 milions de lliures (130 milions d’euros). Tot i la nova ofensiva, el Liverpool es manté reticent a l’hora de vendre el jugador, segons informava ahir el mitjà local Liverpool Echo.

Fins ara, el club red ha transmès un missatge de fermesa a l’hora de refusar les propostes blaugrana i considerar Coutinho intransferible. El discurs, però, també pot ser estratègic, conscient que té una posició de força a l’hora d’aconseguir les millors condicions econòmiques en la negociació d’un traspàs. I és que el conjunt anglès sap que el de Coutinho és un fitxatge prioritari per al Barça, tal com han exposat Pep Segura, mànager de l’àrea de futbol del Barça, i Robert Fernández, secretari tècnic.

El fet que el mateix jugador hagi demanat el transfer request –mesura que exposa la voluntat del futbolista de ser traspassat, però que no obliga a res al club– fins ara no ha estat suficient per impulsar l’acord. Tampoc el fet que segueixi sense entrenar-se amb l’equip per unes molèsties a l’esquena que fins ara el mantenen sense debutar en partit oficial aquest curs. De fet, el migcampista va tornar a quedar fora de la convocatòria per al duel que el Liverpool va disputar ahir a Anfield contra el Hoffenheim (4-2), corresponent a la tornada de l’eliminatòria prèvia de la Champions. “Coutinho no pot jugar perquè tot i que ja està bé de la lesió, ara està malalt”, va comentar Jürgen Klopp sense donar més detalls en la roda de premsa prèvia de dimarts. Preguntat expressament per la possible sortida del migcampista, va manifestar que “res ha canviat” i va mantenir el discurs de fermesa del Liverpool.

PRIORITAT

És la quarta oferta presentada pel Barça per aconseguir fitxar el migcampista

ESTRATÈGIA

Des de Liverpool se segueix transmetent el discurs reticent al traspàs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)