Primera divisió

Messi lidera la victòria blaugrana (0-2)

Estel·lar. L’argentí ha anotat els dos gols de la victòria del Barça davant l’Alavés. Els blaugrana sumen el segon triomf a la lliga en un partit difícil per l’entramat defensiu dels de Zubeldía

Fins que ha despertat Messi. Això ha tardat el Barça en superar l’entramat defensiu de l’Alavés. L’argentí ha estat l’autor dels dos gols de la victòria blaugrana (0-2) a Mendizorrotza. Els de Valverde sumen la segona victòria consecutiva donant una bona imatge davant un rival complicat.

El tècnic blaugrana ha plantejat un onze amb les novetats d’Iniesta i Aleix Vidal, qui ha jugat d’extrem dret per davant de Sergi Roberto. Durant la primera meitat el Barça ha dominat totalment la pilota però no ha trobat el gol. Les millors ocasions han estat per als blaugrana però amb totes elles ha respost bé Pacheco. L’Alavés, molt intens, s’ha tancat al darrere amb les línies molt juntes que han dificultat l’atac del Barça.

En el minut 38 ha arribat l’ocasió més clara. L’àrbitre ha xiulat penal d’Ely sobre Piqué per agafar el central blaugrana en un córner. Pacheco ha aturat el llançament de Messi amb una gran estirada.

Després del descans l’argentí s’ha tret l’espina del penal fallat i ha anotat el primer gol de la tarda. En el minut 55, una combinació entre Jordi Alba i Iniesta ha acabat en els peus de Messi que per fi ha superat el porter Pacheco amb un xut al primer pal. Amb el 0-1 el Barça ha trobat la llum i tot ha estat més fàcil.

Deu minuts després ha arribat el segon i definitiu gol del partit, també obra de Messi. L’argentí ha aprofitat una passada d’Alcácer amb el cap després d’una errada defensiva i el 10 ha creuat la pilota per superar el porter rival.

Ja amb el 0-2 i el partit totalment sentenciat Valverde ha donat entrada a Paulinho per Iniesta. El brasiler per fi ha debutat amb la samarreta del Barça.