Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“El dia 31 espero tenir un equip més competitiu”

Ernesto Valverde comença a somriure a la banqueta del Barça, però no oblida els fitxatges que haurien d’arribar. La victòria d’ahir contra l’Alavés donant una bona imatge s’uneix a l’alegria de la incorporació de Dembélé per ocupar la baixa de Neymar. “Estem contents per la victòria, però encara hem de millorar. El dia 31 espero tenir un equip més competitiu i encara millor”, va explicar Valverde sobre l’estat de la plantilla del Barça.

Mentre es tanca el mercat, dos de dos en la lliga per als blaugrana, i de mica en mica l’equip comença a assimilar el sistema de joc que vol Valverde, tot i que encara es troba lluny del seu màxim nivell. El partit a Mendizorrotza no va ser gens fàcil. L’Alavés, tal com esperava Valverde, va plantejar un entramat defensiu sòlid i, fins al primer gol de Messi, el Barça no va trobar espais. “Ha estat un partit difícil, hem hagut de tenir molta paciència, perquè ells estaven molt junts, han defensat bé i era difícil trobar espais. Estàvem una mica bloquejats al principi, però hem tingut ocasions de gol. Era un partit per insistir, i així ho hem fet. El gol de Messi ens ha obert el partit i ha estat tot més fàcil.”

“Quan el contrari està molt enrere a vegades és complicat crear espais. Però Messi és capaç de fer-ho, com Deulofeu, Sergi Roberto i Aleix a les bandes. En línies generals estem contents, però hem de millorar, és clar”, va seguir explicant el tècnic extremeny sobre la dificultat del partit d’ahir contra els de Zubeldía.

L’aposta de Sergi Roberto com a lateral i d’Aleix com a extrem va tornar a sorprendre. “Si juguen Deulofeu o Aleix sempre buscaran l’espai amb velocitat, amb ells busquem profunditat. Si juguen Alcácer o Denis sabem que jugaran més per dins i ens aporten altres coses. Quan ha sortit Denis ens interessava més entrar per dins, mentre que al principi volíem obrir el camp per les bandes pels tres migcampistes que tenia l’Alavés. Ells al primer temps han estat bé i a nosaltres ens ha faltat una mica de claredat.”

Un partit més, Messi va ser el millor i va donar els tres punts actuant com a fals nou acompanyat per Deulofeu i Aleix. “Que Messi jugui de davanter és una possibilitat, ja havia jugat en aquesta posició en anys anteriors. Sense Suárez hem de trobar altres solucions per a la davantera”, va explicar el tècnic sobre el nou paper de l’argentí.

MERCAT

“El dia 31 espero tenir un equip més competitiu i encara millor del que tenim ara”

ALAVÉS

“Ha estat un partit difícil, hem hagut de tenir paciència, perquè ells han defensat bé”

MESSI

“El seu gol ha obert el partit i després tot ha estat més fàcil per a nosaltres”

VARIACIONS

“Amb Deulofeu i Aleix a les bandes miràvem de ser profunds per poder fer mal”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)