Barça

Retorn de Sergi Roberto al lateral i Aleix Vidal, d’extrem

Sorpreses. Tot i el bon partit contra el Betis al mig del camp, el reusenc va tornar a la posició habitual del curs passat. El de Puigpelat va jugar d’extrem dret, on no va acabar de brillar

Un dels dubtes de l’alineació que va presentar ahir el Barça a Mendizorrotza –amb presència de vuit jugadors formats a la Masia– era saber quina seria la posició que ocuparien Sergi Roberto i Aleix Vidal. La polivalència del reusenc li permet actuar amb fiabilitat en moltes posicions, i d’aquí la incògnita, ja que també existia la possibilitat d’un canvi de sistema. El curs passat, el que ja és el gran comodí del Barça va jugar habitualment al lateral dret, obligat per les circumstàncies, però amb el fitxatge de Semedo i el teòric rol d’Aleix Vidal com a suplent del portuguès, el seu lloc aquesta temporada s’encaminava cap al mig del camp. De fet, així s’ha vist durant bona part de la pretemporada, en la supercopa d’Espanya i també en la primera jornada de lliga, en què a més de fer un dels dos gols, va actuar a molt bon nivell.

Per tot plegat, va sorprendre tornar a veure ahir Sergi Roberto al lateral dret. També tenint en compte que Semedo havia brillat contra el Betis. El reusenc, però, tot i alguna errada puntual sense conseqüències, va complir amb escreix i va demostrar que ho té tot per ser molt important aquesta temporada, allà on decideixi posar-lo Valverde. La seva lluita, entrega i bona lectura del joc van ser una constant –va ser, a més, el jugador de l’equip que més pilotes va recuperar (10)– i com ja va passar en la primera jornada, va ser un dels millors del partit.

Menys fi va estar l’aliat ahir de Sergi Roberto per la banda dreta. En la seva posició natural, la d’extrem dret, i en el retorn al camp on Theo el va lesionar greument el curs passat amb aquella entrada a destemps, a Aleix Vidal li va costar generar perill i desbordar, i va acabar rellevat per Alcácer. A falta de l’arribada de més cares noves i de la recuperació de Luis Suárez, Valverde continua esprement i provant tots els recursos que té a la seva disposició.

Debut testimonial de Paulinho

La gran novetat en la convocatòria que va donar Valverde ja divendres, va ser la presència de Paulinho. Per problemes burocràtics, el brasiler no va poder jugar contra el Betis, però ahir, per fi, va poder debutar. Va entrar en el minut 89 substituint Andrés Iniesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)