Barça

futbol

barça

Coutinho, a tocar

Mercat. Després de l’arribada de Dembélé, el Barça somia tancar aquesta setmana el fitxatge del brasiler. A Anglaterra es parla de 160 milions d’euros

Ousmane Dembélé serà avui presentat en societat al Camp Nou. Dia gran per a l’exjugador del Dortmund. Primeres fotografies amb la seva nova samarreta, primers tocs de pilota a la gespa i primera roda de premsa del francès. Una presentació oficial que centrarà tota l’atenció dels culers i una presentació que té ganes de viure en primera persona Philippe Coutinho. Al brasiler li agradaria estar avui en la pell de Dembélé. Potser no haurà d’esperar gaire. Qui ho sap? Almenys aquesta és la intenció del club i la del mateix futbolista. No tant la del Liverpool. El Barça somia el fitxatge del brasiler, Coutinho somia jugar al costat de Messi i el Liverpool continua lluitant per retenir la seva estrella. El mercat acaba aquesta setmana i el desenllaç per bé o per mal és imminent. En la lliga espanyola finalitza divendres, però en la Premier acaba dijous a les 11 de la nit i la decisió final s’ha de produir abans dels propers tres dies.

A Anglaterra, això sí, cada cop semblen més resignats amb la marxa del brasiler. Allà veuen clau el possible fitxatge de Renato Sanches (Bayern Munic) pel Liverpool com la peça que ha de desbloquejar l’operació Coutinho. Renato Sanches no és el mateix perfil de jugador que Coutinho, però al Liverpool volen lligar aquesta incorporació abans de vendre el brasiler per tal que el Bayern de Munic no augmenti les seves pretensions econòmiques, i és que no és el mateix negociar ara que fer-ho amb 160 milions d’euros més a la caixa. Aquesta és l’última oferta que hauria fet el Barça per Coutinho. Després de pagar 105 milions d’euros fixos més variables per Dembélé, el Barça estaria disposat a llançar tota la casa per la taulada per incorporar l’estrella d’Anfield.

En tot cas, qui sembla que no trobarà a faltar gaire el futbolista és Jürgen Klopp. Almenys això diuen els números del Liverpool en aquests primers partits. Els reds es van classificar la setmana passada per a la fase de grups de la Champions després de passar per sobre del Hoffenheim i ahir mateix van apallissar l’Arsenal de Wenger a Anfield 4-0 en la tercera jornada de la lliga anglesa, amb gol, per cert, de Sadio Mané, l’home que ha agafat, de moment, el pes i el rol que assumia Coutinho a l’equip.

Després de l’arribada de Dembélé, Coutinho seria sens dubte la cirereta del nou projecte Valverde, que un cop acabat el partit de dissabte a Vitòria contra l’Alavés va insistir en la necessitat de tenir un equip competitiu.

Coutinho, per cert, està convocat per Tite per disputar el Brasil-Equador de la matinada de dijous a divendres (02.45 h) i per al Colòmbia-Brasil del dia 5 a Barranquilla (22.30 h).

DE NOU, ABSENT

El brasiler va tornar a quedar ahir fora del Liverpool-Arsenal a Anfield (4-0)

CONVOCAT PER TITE

No ha jugat gens amb el seu actual club, però aquesta setmana marxarà amb el Brasil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)