Barça

futbol

barça

Dembélé: dia 1

El jove extrem va aterrar ahir a la tarda a Barcelona i ja va tenir una primera presa de contacte amb les instal·lacions del Camp Nou abans de la presentació oficial d’avui

“Estic al millor club del món i amb els millors jugadors. He complert el meu somni”, va destacar amb les seves primeres declaracions com a futbolista blaugrana

A Ousmane Dembélé l’espera avui un dia intents coincidint amb la seva presentació oficial com a nou jugador del Barça. L’extrem francès, però, ja va tenir ahir una primera presa de contacte amb les instal·lacions blaugrana. Cap a les cinc de la tarda va aterrar a l’aeroport del Prat i tot seguit es va traslladar a les oficines del club per fer-se la ja tradicional fotografia al costat de l’escut del Barça que presideix l’entrada. Allà ja s’aplegaven nombrosos fotògrafs i càmeres per captar les primeres imatges del jugador a la capital catalana. L’extrem francès, de només 20 anys, vestia un polo amb l’escut del Barça i, a banda d’atendre les peticions del mitjans gràfics, també va saludar un grup d’aficionats situats rere la tanca del recinte. Alguns d’ells ja exhibien samarretes amb el nom i el dorsal 11 que lluirà el flamant nou reforç blaugrana.

A banda de les fotografies, Dembélé també va fer les primeres declaracions després de fitxar pel Barça als mitjans oficials del club. “Estic molt content de ser aquí. Arribar al Barça era un somni que tenia des de ben petit”, va dir. L’extrem es va mostrar cofoi de poder jugar “al millor club del món i amb els millors jugadors”, i va exposar els objectius que s’ha marcat per a aquesta nova etapa: “Donar-ho tot pel club i l’equip, entendre’m bé amb els companys i guanyar tots els títols possibles.”

L’arribada d’ahir va ser tot just un tastet de la presentació oficial que es durà a terme avui. Un acte que s’ha preparat amb la dimensió que suposa un fitxatge que pot ascendir fins a 145 milions d’euros, entre els 105 fixos i els variables acordats amb el Borussia per fer efectiu el traspàs. De fet, la presentació oficial, fixada per a la una del migdia, es farà l’auditori 1899 de les instal·lacions del Camp Nou per guanyar capacitat en previsió de l’elevat nombre de mitjans informatius que aplegarà. Mitja hora abans (12.30 h), a l’avantllotja presidencial de l’estadi i acompanyat per Josep Maria Bartomeu, Dembélé signarà el nou contracte que el vincula al Barça les cinc properes temporades.

Però l’acte més multitudinari serà la tradicional cessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou i que, com en les últimes presentacions, estarà oberta al públic, tot i que amb l’aforament limitat. Les portes de l’estadi s’obriran per als aficionats a partir de dos quarts d’una, una hora i quart abans de l’horari previst perquè l’extrem francès surti a la gespa i se’l pugui veure per primer cop amb l’uniforme blaugrana complet. Tenint en compte l’expectació que ha despertat el fitxatge, tot fa preveure que les grades habilitades per assistir a aquesta sessió fotogràfica aplegaran un bon nombre d’aficionats. Per acabar, Dembélé clourà la seva primera jornada blaugrana amb una roda de premsa, probablement acompanyat de Robert Fernández, que podria donar detalls sobre altres operacions obertes per la secretaria tècnica.

12.30 h
Signatura del contracte a l’avantllotja presidencial del Camp Nou.
13.00 h
Presentació oficial del jugador a l’auditori 1899.
13.45 h
Sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou. Oberta al públic (aforament limitat).
14.30 h
Roda de premsa a l’auditori 1899.

OBJECTIU

“Ho vull donar tot pel club, entendre’m amb els companys i guanyar tots els títols”, va dir

CESSIÓ FOTOGRÀFICA

L’expectació que ha creat el fitxatge fa preveure una bona presència d’aficionats a les grades habilitades

Umtiti: “T’espero impacient”

Amb Dembélé, la representació de futbolistes francesos a la plantilla blaugrana s’amplia a tres. De fet, Samuel Umtiti i Lucas Digne van ser dels primers a donar-li la benvinguda mitjançant les xarxes socials una vegada es va anunciar de manera oficial el fitxatge. Ahir, ho van repetir en un vídeo difós pels mitjans del club. “Benvingut, germà. T’espero impacient i estic molt i molt content que hagis vingut”, manifestava Umtiti, mentre que Digne li dedica un “benvingut, Mosquito”, en referència al sobrenom de Dembélé.

Qui també li va donar la benvinguda va ser Ivan Rakitic en declaracions posteriors al partit de dissabte contra l’Alavés. “Espero que s’adapti al vestidor. El rebrem bé, com a tothom”, va avançar. El croat confia que el davanter francès s’erigeixi en una peça important per enfortir la plantilla: “És important que el grup sigui fort i amb ell som millors. Junts segur que podrem aconseguir més coses.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)