Barça

futbol

barça

“No sóc aquí per substituir Neymar”

Content. Ousmane Dembélé afirma durant la seva presentació com a nou jugador del Barça que està vivint un somni i nega que el preu que ha pagat el club per ell suposi cap pressió afegida

Ousmane Dembélé no ha necessitat gaire temps per demostrar públicament la seva enorme personalitat. I és que el francès, malgrat tenir només 20 anys, s’ha mostrat molt tranquil durant la seva presentació com a nou jugador blaugrana, en què ha afirmat que els 105 milions fixes que ha pagat el club per ell no li suposen cap pressió afegida. “El mercat està boig, però el preu no em pressiona. La meva feina és jugar bé i adaptar-me el millor possible”, ha afirmat Dembélé, que ha admès estar vivint un somni. “Amb 8 anys ja mirava els partits del Barça i em fixava en el seu joc. És un somni fet realitat. Estic encantat de poder jugar en el millor club del món”. L’extrem, a més, ha refusat cap comparació amb Neymar i ha lloat la sort que tindrà de poder jugar amb Messi. “No he vingut al Barça a substituir ningú. Neymar és un jugador excel·lent i jo un futbolista jove que encarà ha de millorar moltes coses. Serà un plaer poder jugar amb Messi, el millor jugador de la història. Em fixaré en tot el que fa”.

Robert: “vindran un o dos jugadors més”

Durant la presentació d’Ousmane Dembélé també ha parlat Robert Fernández, el secretari tècnic del Barça, que ha admès que el club està treballant en un o dos fitxatges. Qüestionat sobre l’interès del club en fitxar Coutinho, Di Maria i Seri, Robert només ha descartat el nom del migcampista francès, mentre que en els altres dos casos no ha volgut personalitzar. “Estem negociant amb algun jugador i ho hem de fer en pocs dies. Seri està totalment descartat. És un gran jugador, però després d’analitzar la situació hem decidit que les nostres prioritats són unes altres posicions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)