Barça

Retrobament a Old Trafford

Barça Legends. Sergi Barjuan, Aloisio Pires, Jofre Mateu i Juan Carlos Moreno, així com el ‘Chapi’ Ferrer a la banqueta, s’estrenen en una cita que succeeix la del juny passat al Camp Nou

Tres mesos després de la cita disputada al Camp Nou, el Barça Legends i el Manchester United Legends tornen a enfrontar-se, aquesta vegada a 0ld Trafford. Una cita que arrencarà a les quatre de la tarda –es podrà seguir en directe per Barça TV– i que presenta diverses cares noves de la banda blaugrana, començant per la d’Albert, Chapi, Ferrer, que s’ha fet càrrec de la banqueta. Des de la banda s’encarregarà de dirigir els 18 jugadors que s’han apuntat al partit. Aquest cop no hi és Ronaldinho, la principal atracció del partit del Camp Nou, però destaquen altres noms propis com ara Kluivert, Abidal, Belletti, Goikoetxea, Edmílson, Davids... A més, hi ha quatre debutants en l’equip de llegendes blaugrana: Aloisio Pires, Sergi Barjuan, Juan Carlos Moreno i Jofre Mateu. Més potencial, doncs, per presentar batalla i mirar de capgirar l’1-3 favorable als anglesos registrat en l’anterior cita al Camp Nou. Entre les llegendes del Manchester United que sortiran avui a la gespa d’Old Trafford destaquen Van der Saar, Van Nistelrooy, Dwight Yorke i Jesper Blomqvist.

Doble homenatge

El partit tindrà un vessant emotiu, ja que retrà homenatge a les víctimes dels actes terroristes que han colpejat tant Manchester com Barcelona recentment. Els jugadors blaugrana substituiran el seu nom pel de Barcelona a l’esquena de la samarreta, mentre que els red devils lluiran Manchester. A més, els beneficis es destinaran a la construcció del Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu.

Patrick Kluivert
Éric Abidal
Xavi Guzmán
Jesús Angoy
Gaizka Mendieta
Juliano Belletti
Andoni Goikoetxea
Frédéric Déhu
Luis García
Sánchez Jara
Juan Carlos Rodríguez
Simão Sabrosa
José Edmílson
Edgar Davids
Juan Carlos Moreno
Sergi Barjuan
Aloisio Pires
Jofre Mateu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)