Barça

Munir marxa cedit una temporada a l’Alavés

Mercat. El davanter coincidirà amb Bojan, mentre que encara queda temps per col·locar Arda Turan, que, de moment, seguirà a les ordres de Valverde

En l’últim dia amb el mercat de fitxatges obert, la jornada a les oficines del FC Barcelona va tornar a ser frenètica. Malgrat que l’objectiu de la direcció esportiva era poder col·locar tots els jugadors amb els quals no compta Ernesto Valverde, finalment només es va poder confirmar la marxa de Munir El Haddadi, que jugarà una temporada cedit a l’Alavés després que en la passada jugués al València. En l’acord, el conjunt vitorià no es reserva cap opció de compra. El davanter madrileny d’origen marroquí coincidirà al conjunt basc amb un altre exjugador del Barça, que, com ell, també va ser una promesa del planter, Bojan Krkic, que també arriba cedit procedent de l’Stoke City.

Munir va debutar amb el FC Barcelona amb només 18 anys en el primer onze oficial de l’etapa de Luis Enrique a la banqueta. Va ser en un partit de lliga entre el Barça i l’Elx de la temporada 2014/15 i va aconseguir marcar en el seu primer partit. El davanter ha disputat un total de 45 partits vestint la samarreta del FC Barcelona, amb un registre de 33 victòries, set empats i cinc derrotes. Munir ha marcat 10 gols durant la seva etapa com a blaugrana. Havia rebut ofertes del Zenit, la Roma i també del Torí, però el fet que dijous no es concretés res amb cap equip europeu va obligar el Barça a buscar un destí a la lliga espanyola.

L’altre jugador que no entra en els plans de Valverde és Arda Turan. Malgrat intentar-ho, ahir tampoc es va poder concretar el seu adeu. En el seu cas, però, el Barça té marge, perquè a Turquia, on se’l vol col·locar, el mercat de fitxatges està obert fins al dia 8 de setembre. El principal escull per trobar-li un equip és el seu elevat salari, les reticències que té a marxar i el fet que el Barça voldria ingressar alguna quantitat de traspàs.

En espera del que pugui passar els propers dies amb Arda Turan, en aquest mercat de fitxatges el club blaugrana s’ha desfet de Mathieu, que va marxar amb la carta de llibertat a l’Sporting de Lisboa; Tello, que va anar traspassat al Betis per 4 milions més 1 de variables; Samper, cedit a Las Palmas; Marlon, que amb la mateixa fórmula jugarà dos anys al Niça francès; Douglas, cedit al Benfica, i Munir, a l’Alavés.

BALANÇ

En aquest mercat han marxat Tello, Mathieu, Samper, Marlon, Douglas i l’últim, Munir

ARDA TURAN

Ahir no es va poder concretar la seva sortida, però hi ha marge fins al dia 8

Suposats detalls sobre Dembélé

El portal Football Leaks ahir va publicar informació confidencial sobre les condicions de Dembélé al Barça. Asseguren que el jove extrem francès podria arribar a cobrar fins a 20 milions d’euros anuals entre el sou fix, de 12, i algunes bonificacions. Se’n va fer ressò la revista Der Spiegel, que també publica que el club blaugrana hauria pagat a l’agent de Dembélé una bonificació de 9 milions d’euros. El traspàs que pagarà el Barça pel jugador és de 105 milions d’euros més 40 en variables, amb prop de 30 gairebé segurs, tal com va revelar Sport Bild.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)