Barça

El Croàcia-Kosovo, suspès

Aiguat. El duel, amb Rakitic de titular, es va haver d’aturar en el minut 22 (0-0) a causa del pèssim estat de la gespa del Maksimir de Zagreb i ja no es va reprendre. Turquia, amb Arda de suplent, va perdre a Ucraïna (2-0)

Poc més de vint minuts va durar el partit que enfrontava Croàcia, fins ahir líder del grup I, amb Kosovo, el cuer, amb un únic punt, per culpa de l’aiguat que va caure sobre el Maksimir de Zagreb, que va deixar el terreny de joc impracticable. Cap dels dos combinats podia fer més de dues o tres passades seguides i no hi va haver ni ocasions a causa al pèssim estat de la gespa, fins que, especialment els jugadors croats, amb el capità, Luka Modric, al capdavant, i veient que la possibilitat que se’ls escapés el triomf era una amenaça més que real, van forçar la decisió de suspendre el partit, amb 0-0. Ara, enmig d’un calendari sempre molt atapeït, caldrà trobar una data per a la represa del matx.

Per la seva banda, la Turquia d’Arda Turan, que en el seu retorn a la selecció va ser suplent –va entrar al camp en el minut 68, ja amb 2-0–, es complica molt l’accés al mundial després de perdre contra Ucraïna, que va sumar tres punts d’or, amb dos gols del nou jugador del Dortmund, Yarmolenko, i és líder, amb un partit més que Croàcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)