Barça

“Messi signarà en breu; no hi ha cap problema”

La renovació de Leo Messi ha estat un tema recurrent durant l’estiu, propiciat per les declaracions contradictòries respecte de si l’astre argenti ja havia rubricat el nou contracte que el vincula al Barça fins al juny del 2021 i que el club va anunciar oficialment el 5 de juliol. Tot i que el president, Josep Maria Bartomeu, va declarar que Messi ja l’havia signat, les aparicions posteriors d’altres responsables blaugrana han contradit aquesta afirmació. Tot plegat, ha contribuït a crear nerviosisme en l’entorn blaugrana, que des del club es vol mitigar amb un missatge de tranquil·litat. Ahir mateix va ser Albert Soler el que va afirmar que Messi signarà “en breu”, ja que “no hi ha cap problema”. “L’únic que falta és l’acte protocol·lari. Quan el club anuncia una cosa així és perquè està validat per les dues parts. Hi ha acord i l’únic pendent és protocol·litzar-lo.” El director d’esports professionals blaugrana va justificar que encara no s’hagi pogut fer l’acte pels diversos compromisos que ha tingut Messi, que a hores d’ara està concentrat amb la selecció argentina per disputar els partits de la fase sud-americana de la classificació per al mundial de Rússia 2018.

A Robert Fernández, també se li va preguntar ahir per Messi i si considerava que els reforços que han arribat aquest estiu a la primera plantilla blaugrana compleixen les expectatives que pot tenir el millor futbolista del planeta: “En Leo està rodejat de grans jugadors en tots els nivells. El Barça té un equip fantàstic i amb les noves incorporacions no tenim cap sensació d’haver fracassat. Estem molt tranquils en aquest aspecte.”

ALBERT SOLER

Només falta l’acte protocol·lari. Quan s’anuncia l’acord és perquè està validat per les dues parts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)