Barça

La sorpresa se l’endú Umtiti

Rússia 2018. El central blaugrana va disputar els 90 minuts en l’històric empat de Luxemburg a França, que tot i així manté el lideratge del seu grup

Malgrat que França ho té tot de cara per classificar-se per al mundial, ja que faltant dues jornades segueix liderant el seu grup, Umtiti no tornarà a Barcelona gens content, després que França protagonitzés ahir una de les grans sorpreses de tota la fase de classificació, en no passar del 0-0 contra Luxemburg, i a casa. Tot i que els de Deschamps van merèixer millor sort, ja que van generar un munt d’ocasions, l’ensurt podria haver estat més gros, ja que ja en el tram final Luxemburg va poder marcar, en un xut al pal de Rodrigues. En el refús, a més, Umtiti va salvar el 0-1 sota els tres pals.

A banda de la punxada de la França d’Umtiti, la resta d’internacionals del Barça van assolir ahir bons resultats, tot i que ni André Gomes ni Vermaelen van participar en els triomfs de les seves seleccions. Portugal va superar Hongria a domicili (0-1) i Bèlgica va vèncer a Grècia (1-2). Sí que va jugar, com és habitual, Cillessen, el porter titular d’Holanda. L’equip de Dick Advocaat, tocat per la desfeta de dijous contra França (4-0), es va treure l’espina contra Bulgària (3-1), un triomf vital per mantenir possibilitats de jugar el mundial. La Croàcia de Rakitic, per la seva banda, va fer ahir un pas de gegant en les seves aspiracions d’imposar-se en el seu grup, en vèncer per la mínima contra Kosovo (1-0), un duel maratonià que dissabte, després de 25 minuts de joc, es va ajornar per la pluja, i que es va reprendre ahir. Amb aquest triomf, Croàcia es manté en el primer lloc, amb dos punts més que Ucraïna i tres més que Islàndia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)