Barça

Arda diu que es queda al Barça

Manté el pols. El blaugrana, que no entra en els plans d’Ernesto Valverde, assegura en una entrevista al seu país que no marxarà al futbol turc, on el mercat no es tanca fins divendres, i recorda que té contracte per a les properes tres temporades

Arda Turan no té cap intenció de moure’s del Barça, i això que Valverde ja li ha comunicat que no compta amb ell per a aquesta temporada. “Em quedo. Soc molt feliç al Barça i tinc tres anys de contracte”, va assegurar el blaugrana en el programa Beyaz Futbol de la televisió turca. D’aquesta manera, Turan va desmentir els rumors que el situaven al Galatasaray, tenint en compte que el mercat de Turquia no es tanca fins divendres. “El Galatasaray és casa meva, però sé que ara no em volen. No vull fer mal a l’equip”, va afegir Arda, que en els últims mesos ha rebut força crítiques al seu país, on abans era tot un ídol, per haver donar suport públicament a Erdogan, el president de Turquia. La problemàtica, a més, es va amplificar per la baralla que va mantenir el jugador amb un periodista, en un viatge de la selecció, fet que va provocar que el tècnic Fatih Terim l’expulsés de la concentració. Aquella decisió no va agradar al blaugrana, que va anunciar que mai més jugaria a les ordres de Terim. A l’agost, però, Mircea Lucescu va assumir el càrrec de seleccionador, cosa que va significar el retorn del migcampista. Arda, de fet, disputarà aquest vespre un partit vital per a les aspiracions de Turquia de participar en la copa del món de Rússia, un duel que l’enfrontarà amb la Croàcia de Rakitic, l’actual líder del grup. En cas de derrota, Turquia té molts números d’acomiadar-se matemàticament del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)