Barça

Barça

Derbi barceloní

Messi torna abans d’hora i pot saludar Dembélé

Entrenament. Ahir ja van tornar els cinc internacionals espanyols i els dos argentins, mentre que Arda Turan va arribar lesionat, amb una elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra

Després de fer uns primers entrenaments setmanals gairebé en família, Ernesto Valverde va recuperant efectius per tal de preparar amb les millors condicions el partit corresponent a la tercera jornada de lliga, el derbi ciutadà, contra l’Espanyol. Ahir es van reincorporar a la feina els cinc internacionals amb Espanya (Alba, Piqué, Busquets, Iniesta i Deulofeu) i els dos argentins (Messi i Mascherano). El 10 blaugrana tenia permís per incorporar-se avui als entrenaments, però, com ja ha fet en més d’una ocasió, va decidir avançar el seu retorn en una nova mostra de compromís amb l’equip. Va ser també el moment en el qual Messi va poder saludar personalment Dembélé, el fitxatge il·lusionant de la temporada i l’home encarregat de substituir Neymar en el trident ofensiu del FC Barcelona. Que hi hagi una bona entesa entre tots dos, tant al camp com a fora serà clau per al bon desenvolupament de la temporada actual i les properes. El jove davanter francès, de fet, tenia moltíssimes ganes de començar a treballar amb Messi i la resta dels seus nous companys.

Avui coneixerà Luis Suárez i Paulinho, que s’incorporen avui als entrenaments, a les sis de la tarda, i que han estat els últims a tornar. Són els que tindran menys temps per preparar el partit contra l’Espanyol.

Caldrà veure si els fa jugar des de l’inici tenint en compte que pràcticament no s’hauran entrenat amb el grup i que arribaran amb minuts a les cames i moltes hores de vol. D’alternatives en la plantilla per suplir-los en té de sobres, sobretot pel que fa a Paulinho. Rakitic també va tornar amb molèsties –es va perdre el segon partit de Croàcia– i també podria entrar en la política de rotacions. En els dos primers partits, ha estat un jugador clau per a Valverde.

El virus FIFA només ha afectat Arda Turan, que ha tornat lesionat després de participar durant 70 minuts en el partit que Turquia va jugar contra Croàcia. El migcampista turc ahir va fer tasques específiques per culpa d’una elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El club blaugrana va informar que la seva evolució en marcarà la disponibilitat per als propers partits. Descartat per al derbi contra l’Espanyol, caldrà veure si arriba a temps per estar disponible en l’estrena en la Champions contra la Juventus al Camp Nou el dia 12 de setembre. En qualsevol cas, Arda Turan és un dels futbolistes que no entra en els plans d’Ernesto Valverde i el club blaugrana, que al llarg de l’estiu li ha estat buscant un nou club de destí, però s’han topat amb moltes dificultats per la seva negativa a marxar.

MESSI

Tenia permís per tornar avui a la feina, però el seu compromís el fa tornar abans

ELS ÚLTIMS

Paulinho i Luis Suárez són els darrers jugadors a tornar als entrenaments
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)