Barça

Espanyol

Primera divisió

Duarte escurça els terminis

Lesió. El central se segueix recuperant de l’operació als lligaments encreuats del genoll que es va fer al març. A finals d’aquest mes ja podria fer entrenaments complets amb el grup i, si res no es torça, podria entrar en una llista a l’octubre

Óscar Duarte és feliç. Només cal veure’l aquests dies fent part dels entrenaments amb els companys. El central és conscient que està en la recta final de la seva recuperació. Ara mateix està fent entrenaments parcials amb els seus companys, però els metges l’han frenat per evitar fer els exercissis de contacte, en concret els partidets, fins a finals de mes. Duarte veu com la seva recuperació de l’operació al lligament encreuat del genoll va a bon ritme. La feina feixuga feta al llarg de l’estiu, sota la supervisió del fisioterapeuta Manolo González, que el va acompanyar a Costa Rica, està donant els seus fruits. El terminis de recuperació apuntaven que podria estar disponible per entrar en una llista al desembre, però el futbolista, si res no es torça, podria escurçar els terminis inicials en prop de sis setmanes. El futbolista ja no sent dolor a la zona i les seves sensacions són immillorables. A final d’aquest mes de setembre ja podrà fer exercicis complets amb els seus companys després de superar les mesures preventives dels metges per evitar contactes bruscos. Així doncs, no ha d’estranyar que el central ja pugui estar disponible per entrar en una llista de convocats després de l’aturada de seleccions i disputar alguns minuts, si Quique ho creu convenient, ja contra el Llevant en la vuitena jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)