Dybala enlaira una Juve apagada

Pròxim rival. Els torinesos van vèncer el Chievo per 3-0 en un duel difícil fins que Allegri va donar entrada al davanter argentí, autor del tercer gol. Mandzukic va abandonar el terreny de joc amb molèsties a la cama dreta per un cop al bessó

La Juve va aconseguir un triomf difícil però contundent contra el Chievo Verona (3-0) que els manté com a líders de la Serie A amb un tres de tres. El tècnic Massimiliano Allegri va fer rotacions pensant en el duel de Champions contra el Barça en el Camp Nou. Peces importants com Dybala, Buffon, Barzagli, De Sciglio i Bernardeschi van ser suplents en el duel d’ahir a l’Allianz Stadium.

La superioritat bianconera que va reflectir el marcador no va ser patent al terreny de joc en la primera meitat. Els torinesos van disposar de poques ocasions i el Chievo va crear perill en accions aïllades. Amb un gol en pròpia porteria de Hetemaj, després d’un llançament de falta servit per Pjanic, una apagada Juve en atac va arribar al descans amb l’1-0.

L’entrada de Dybala per Douglas Costa en el minut 54 ho va canviar tot. L’argentí va sacsejar el joc ofensiu dels bianconeri i va brillar sota la pluja participant en el segon gol i sent l’autor del tercer després d’una gran jugada personal. Amb el partit ja sentenciat, Allegri va donar entrada a Bernardeschi i Bentancur, qui va substituir un lesionat Mandzukic en els minuts finals. El croat té un cop al bessó dret però sembla que podrà jugar al Camp Nou. Qui sí que és seriós dubte és Chiellini, que continua lesionat.