Barça

La negociació no distreu Iniesta

Procés de renovació. “Estic més centrat que mai en la meva feina”, va assegurar després del derbi el migcampista, que vol evitar més enrenou. Pel que fa a Robert Fernández, es mostra “convençut” que el manxec es quedarà

L’aparició d’Andrés Iniesta davant dels mitjans després del derbi va reflectir la voluntat del capità d’asserenar la polèmica sorgida després de negar que s’hagi arribat a un principi d’acord amb relació a la renovació del seu contracte, com havia declarat Josep Maria Bartomeu. Una controvèrsia que el migcampista va qualificar de “malentès” en considerar que les paraules utilitzades no van ser les adequades. En aquest sentit, va dir que ell entén com un principi d’acord “quan ja està tot fet” i, segons va prosseguir, “no ho està”. Però lluny de crear més enrenou, va deixar clar que, segueixi o no –“he de valorar moltes coses”, va comentar–, mai perjudicarà el Barça: “Tinc tant d’afecte al club que no faré de la situació personal una guerra.”

Iniesta també va afirmar que la negociació relacionada amb la renovació –l’actual contracte expira el juny del 2018– no el distreu de la seva tasca al camp. “Estic més centrat que mai en la meva feina”, va remarcar, i va afegir: “El meu objectiu és fer una grandíssima temporada i tornar a aconseguir títols amb el Barça.”

El manxec va reiterar que el Barça és casa seva i que millor que aquí no hi estarà “enlloc més”. Des del club, també han estat contínues les declaracions a favor que Iniesta acabi la seva carrera al Barça. Una voluntat mútua que propicia l’acord. “Volem que l’Andrés estigui aquí. No només renovar-lo per un any, sinó que faci tota la seva carrera. Estic convençut que es quedarà amb nosaltres i en això estem treballant”, va assenyalar Robert Fernández després del derbi. Les previsions positives del secretari tècnic blaugrana coincideixen amb les de Valverde. “Entenc que tot el rebombori quedarà en menys del que sembla. Ho han de decidir ell i el club, i no tinc dubtes que arribaran a un acord”, va dir divendres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)