Barça

Barça

Lliga de Campions

Valverde: “Penso que estem en un bon moment”

Ernesto Valverde ha ofert aquesta tarda la roda de premsa prèvia a la visita de demà a l’estadi de la Juventus, que coincideix amb l’estrena de la Champions. Aquestes són les seves impressions:

POTENCIAL DE LA JUVENTUS:

“És un equip molt potent i l’eliminació que vam patir contra ells l’any passat ho demostra”

PARTIT PER CALIBRAR EL MOMENT DEL BARÇA?

“Hi ha partits que pel rival sempre són més vistosos, però ja portem partits de la supercopa i la lliga que també són importants. Ara estem bé.”

MOMENT ANÍMIC:

“Penso que estem en un bon moment. Venim de guanyar per 5-0 un partit complicat.”

FAVORITS DEL GRUP?

“Dóna la sensació, però cal respectar els altres dos equips que estan en el grups. Després ja veurem si ens ho juguem amb ells.”

BON MOMENT DE MESSI:

“Si ell està bé i confiat nosaltres tenim més potencial. Des d’aquest punt de vista és important per aquests tipus de partits estigui amb confiança.”

CAL DOSIFICAR INIESTA:

“Anirem veient segons avanci el campionat. És cert que té una edat i juga en una posició que requereix molt d’esforç, però és el mateix cas que Busquets i Rakitic.”

SOBRE LA RENOVACIÓ DEL MANXEC:

“Cadascú és amo de la seva vida i del seu futur. Vull que l’Andrés és se senti implicat i a gust a l’equip perquè rendeixi al màxim, com també ho vull de la resta dels jugadors.”

JUVE, AMB BAIXES:

“Durant la temporada hem d’estar preparats per solucionar situacions així i aquesta Juve ho està perquè té una gran plantilla.”

REPTE PERSONAL:

“Sóc conscient de la responsabilitat. Sé que el Barça ha estat campió de la Champions en els últims anys, però ja ho sabia quan vaig signar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)