Barça

Firma a firma s’omple la pica

Vot de censura. Agustí Benedito va recollir dimarts contra la Juve 3.660 noves signatures a favor de la moció i supera ja els 6.500 suports. Avui parlarà en roda de premsa per valorar l’estat de la situació

Agustí Benedito disposa ja de més de 6.500 signatures a favor de la moció de censura. Després de les 2.920 firmes recollides dissabte passat al Camp Nou, coincidint amb el dia del derbi Barça-Espanyol, el promotor del vot de censura ja ha aconseguit doblar la xifra de suports en pocs dies. Dimarts, contra la Juve, les cues de socis firmant a les carpes habilitades al Camp Nou es van fer menys evidents que les del primer dia, però contràriament les signatures obtingudes van ser superiors a les del dia de l’Espanyol. Els petits retocs i altres correccions en aspectes d’organització i logística van afavorir que el temps d’espera fos menor i van agilitzar tota la mecànica. El mateix Benedito, satisfet, de moment, amb el bon ritme de recollida de suports, va confirmar ahir a primera hora del matí a través d’un tuit el nombre de signatures assolit en el partit de dimarts i va agrair tota la confiança dels socis que ja han firmat: “Ahir es van recollir 3.660 noves signatures. És espectacular! Orgull de club. Gràcies a tots!”

Avui, a les 11 h, l’excandidat a la presidència ha convocat la premsa al Col·legi de Periodistes per comunicar formalment les últimes xifres oficials i fer una valoració de la situació. També explicarà les pròximes actuacions i parlarà del divorci encara existent entre ell i el club pel que fa al tema de la finalització del termini del vot de censura. Benedito manté que el procés acaba el dia 2 d’octubre i el club sosté ara, després d’una última consulta, que la data límit és el 27 de setembre. Veurem qui acaba cedint en aquest sentit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)