Barça

Dembélé cau lesionat

Contratemps. L’extrem francès va haver de ser substituït en el minut 29 per una lesió muscular als isquiotibials de la cuixa esquerra

Males notícies per a Ousmane Dembélé. L’extrem francès ahir va lesionar-se als isquiotibials de la cuixa esquerra quan el marcador del Coliseum marcava el minut 24. En el seu debut a la lliga, l’últim fitxatge blaugrana no va tenir gaire sort i va haver de ser substituït per Deulofeu abans de la mitja hora de partit.

L’abast de la lesió podria ser d’unes tres setmanes, tot i que el jugador serà examinat avui per esclarir el temps de baixa definitiu. En una setmana complicada, com bé va dir Valverde, amb tres partits de lliga, la lesió de Dembélé és un contratemps important per al nou projecte que tan bé ha començat. Si es confirmen els pronòstics, es podria perdre fins quatre partits –Eibar, Girona, Sporting de Lisboa i Las Palmas–, i podria reaparèixer contra l’Atlético després de l’aturada internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)